Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i en primer terme dues dones menjant un tros de pastís

El lot estalvi d'esmorzar a Bonpreu i Esclat amb gairebé el 50% de descompte

La promoció acabarà el 17 de juny

Amb l´arribada de l´estiu, Bonpreu i Esclat ens sorprenen amb una promoció ideal per començar el dia amb energia i sabor. Fins al 17 de juny, aquests supermercats ofereixen un lot de desdejuni a gairebé el 50% de descompte, una oferta que no pots deixar passar.

Aquest lot estalvi inclou una varietat de productes essencials per esmorzar, provinents de marques reconegudes i de qualitat. A continuació, t'expliquem tots els detalls sobre aquesta promoció, els productes inclosos, els seus usos a la cuina i per què és una opció excel·lent per al teu rebost.

Gairebé el 50% de descompte

L'oferta especial de Bonpreu i Esclat se centra en un lot d'esmorzar que originalment tenia un preu de 10,34 euros, però ara pots adquirir per només 5,39 euros. Aquest descompte significatiu fa que el lot sigui una opció molt atractiva per als que volen gaudir d'un esmorzar complet i variat sense gastar gaire. La promoció és vàlida fins al 17 de juny, cosa que dóna als consumidors un temps limitat per aprofitar aquesta gran oportunitat.

Quins productes inclou la promoció?

El lot d'esmorzar inclou quatre productes de marques ben conegudes per la qualitat i el sabor. Són els següents:

Galetes amb xocolata Chips Ahoy!

Pes: 128 g

Preu Original: 2,10 €/unitat

Les galetes Chips Ahoy! són famoses pels seus deliciosos trossos de xocolata i la textura cruixent. Són ideals per acompanyar el cafè del matí o com un snack a qualsevol hora del dia.

Coquetes Pasquier

Quantitat: 8 unitats

Pes Total: 280 g

Preu Original: 2,95 €/unitat

Aquestes coquetes són perfectes per a un esmorzar ràpid i versàtil. Pots gaudir-ne amb mel, melmelada, fruites fresques o fins i tot salades, amb un toc de pernil i formatge.

Nèctar de préssec Granini

Volum: 1 litre

Preu Original: 2,79 €/unitat

El nèctar de préssec de Granini és una beguda refrescant i plena de sabor. Ideal per acompanyar els esmorzars o per gaudir en qualsevol moment del dia.

Batut de cacau Cacaolat

Volum: 1 litre

Preu Original: 2,50 €/unitat

Cacaolat és un clàssic entre els batuts de xocolata. El seu sabor autèntic i cremós és perfecte per als amants del cacau, ja sigui fred o calent.

Detall del lot estalvi d'esmorzar a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi d'esmorzar a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

L'oferta és per un temps limitat

No deixis passar aquesta oferta i visita la teva botiga Bonpreu o Esclat més propera fins al 17 de juny per adquirir aquest lot estalvi abans que acabi la promoció. Assegureu-vos d'aprofitar aquest descompte i gaudiu d'un esmorzar complet i deliciós cada matí. Bon profit!