Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu i en primer terme una noia contenta

El descompte en gyozas a Bonpreu i Esclat que no et pots perdre

La promoció estarà disponible fins el proper 22 d'abril

Cada quinzena, els supermercats Bonpreu i Esclat publiquen un nou fulletó d'ofertes amb tota mena de promocions i descomptes. Entre les darreres ofertes que han captat l'atenció dels amants del menjar oriental, hi ha una promoció irresistible en un dels plats més populars de la gastronomia asiàtica: les gyozas.

Què inclou la promoció?

Des del prestatge fins al carret de compres, els clients es poden emportar dues unitats de gyozas al vapor de la marca TA-TUNG per només 5,99 euros, gaudint d'un descompte del lot estalvi que redueix el preu original de 7,58 euros. Aquesta promoció representa un estalvi important i està disponible fins al 22 d'abril , donant als clients l'oportunitat de gaudir d'una experiència culinària oriental autèntica a un preu molt accessible.

Les gyozas de TA-TUNG vénen en tres varietats: de carn, de pollastre i de verdures, permetent que tant els carnívors com els vegetarians puguin gaudir d'aquesta oferta. Cada paquet conté cinc unitats de gyozas i pesa 144 grams, una quantitat perfecta per a un menjar lleuger o per compartir com a aperitiu. TA-TUNG és una marca reconeguda pel seu compromís amb la qualitat i l'autenticitat, per la qual cosa es pot confiar que cada mossegada serà una experiència fidel a les receptes tradicionals asiàtiques.

Valors nutricionals

Les gyozas són una opció alimentària relativament balancejada, amb un bon equilibri entre proteïnes, carbohidrats i vegetals, especialment quan es trien les versions de pollastre o verdures. Cada paquet proporciona informació detallada sobre els valors nutricionals, permetent als consumidors fer eleccions informades basades en les dietes i necessitats nutricionals personals.

Detall de la promoció de gyozas a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció de gyozas a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Què són exactament les Gyozas?

Les gyozas són crestes d'origen asiàtic que tradicionalment s'omplen de carn picada i vegetals, encara que hi ha moltes variants. Es cuinen al vapor o es fregeixen fins a aconseguir una textura perfecta, cruixent per fora i sucosa per dins. Aquest plat és molt popular al Japó, encara que les seves arrels es troben a la cuina xinesa, on es coneixen com "jiaozi". Les gyozas han conquerit paladars a tot el món i ara formen part dels menús de molts restaurants i llars lluny d'Àsia.

Interès creixent pel menjar oriental

El menjar oriental és vast i variat, estenent-se més enllà de les gyozas. Aquesta cuina inclou una àmplia gamma de sabors i tècniques culinàries que varien segons la regió, des dels sabors picants i audaços del sud-est asiàtic fins als plats delicadament assaonats de l'est d'Àsia. A més de les gyozas, altres plats populars inclouen el sushi, el ramen, el pad thai i el curri, cadascun amb la seva pròpia història i perfil de sabor únic.

On i fins quan està disponible la promoció?

La promoció de gyozas a Bonpreu i Esclat brinda una excel·lent oportunitat perquè tant els coneixedors de la cuina asiàtica com aquells nous hi puguin gaudir d'un plat saborós i accessible. A més, aquesta oferta s'alinea amb un interès creixent en el menjar saludable i divers, oferint una finestra cap a altres cultures culinàries que enriqueixen el paladar i amplien horitzons. Amb el termini límit del 22 d'abril del 2024, els clients tenen una oportunitat daurada per aprofitar aquesta oferta i potser descobrir un nou plat favorit. Estarà disponible a tots els establiments de Bonpreu i Esclat.