Usuària satisfeta comprant a Bonpreu

El lot estalvi a Bonpreu amb gairebé 50% de descompte per no complicar-te amb el sopar

La promoció estarà disponible fins al 6 de maig

Nova quinzena d'ofertes als supermercats Bonpreu i Esclat. La primera de les promocions que us explicarem aquests dies ofereix una solució gairebé màgica a aquell etern dilema de les nits: què sopar? Amb un descompte de gairebé el 50%, aquesta promoció convida els consumidors a gaudir d'un sopar senzill i deliciós sense complicacions. Vàlida des del 23 d'abril al 6 de maig del 2024, aquesta oferta està dissenyada per facilitar la planificació dels àpats i maximitzar l'estalvi.

Què inclou el lot estalvi?

La promoció inclou dues pizzes Casa di Mama de Dr. Oetker, una terrina de gelat Häagen-Dazs i una ampolla de Coca-Cola Zero de 1.25 litres. Tot això per només 9,95 euros, una notable reducció del preu habitual, comprant els productes per separat, de 18,46 euros. El lot és una combinació equilibrada de sabors i textures que garanteixen un sopar complet per gaudir sol o en companyia.

Les pizzes de Dr. Oetker vénen en dues varietats: Quattro Formaggi, per als amants del formatge, i Tonno, per als que prefereixen el sabor del mar amb la tonyina com a protagonista. Ambdues opcions són fàcils de preparar i estan a punt en minuts. A més, la pizza és un plat versàtil que es pot adaptar a qualsevol paladar afegint ingredients addicionals al gust.

Pel que fa a valors nutricionals, les pizzes Casa di Mama es distingeixen per la seva massa esponjosa i vores cruixents, que s'aconsegueixen gràcies a una recepta curosament balancejada. La Quattro Formaggi és una font excel·lent de calci, mentre que la Tonno proporciona proteïnes d'alta qualitat. Tot i això, és important tenir en compte que les pizzes solen ser altes en calories i sodi, per la qual cosa es recomana consumir-les de manera moderada dins d'una dieta equilibrada.

El gelat Häagen-Dazs, en la seva varietat Macadamia Nut Brittle, és el colofó d'or per a un sopar indulgent. Aquestes postres combinen la cremositat característica del gelat Häagen-Dazs amb el cruixent de la nou de macadàmia caramel·litzada, creant una experiència gustativa única. Tot i que és ric en greix i sucre, gaudir d'una petita porció pot ser part d'un estil de vida saludable sempre que es mantingui la moderació.

Finalment, la Coca-Cola Zero és la beguda perfecta per acompanyar el sopar sense afegir sucres addicionals. El sabor refrescant i la capacitat per maridar bé amb una varietat d'aliments la converteixen en una elecció convenient per als que busquen reduir el consum de sucre sense sacrificar el gust per les begudes carbonatades.

Detall del lot estalvi de sopar a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi de sopar a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan està disponible la promoció?

Amb productes de qualitat i una gran relació qualitat-preu, aquest lot és ideal per a les nits en què es busca comoditat sense renunciar al sabor. A més, la promoció reflecteix el compromís de Bonpreu i Esclat amb oferir opcions convenients per als clients, facilitant l'estalvi i garantint la satisfacció a cada compra. Estarà disponible a tots els establiments de les dues cadenes fins al proper 6 de maig.