Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i en primer terme un home somrient i feliç

El lot estalvi a Bonpreu per fer el vermut amb més del 40% de descompte

La promoció estarà disponible fins al dilluns 22 d'abril

Bonpreu i Esclat han llançat una oferta que promet ser la solució perfecta per als amants de l´aperitiu. Amb un descompte superior al 40%, aquesta promoció no només es presenta com una oportunitat econòmica, sinó com una invitació a redescobrir el plaer de compartir i degustar.

Què inclou el lot estalvi?

L'oferta inclou una selecció acurada de productes que prometen satisfer tots els gustos i preferències. Una ampolla de vermouth Martini Rosso, un paquet de fruita seca, una bossa de patates i un pot d'olives.

La promoció ofereix més del 40% de descompte sobre el preu original dels productes si s'adquireixen com a part del lot. De 17,63 a 9,95 euros. Aquest preu competitiu no només el fa accessible per a una àmplia gamma de clients, sinó que subratlla el compromís de Bonpreu i Esclat amb la qualitat a preus raonables.

Marques de qualitat

En línia amb el compromís d'oferir productes d'alta qualitat, Bonpreu i Esclat han seleccionat marques reconegudes tant a nivell nacional com internacional. Marques que garanteixen la procedència i elaboració artesanal dels seus productes, assegurant així la satisfacció del client. Aquest enfocament no només subratlla la qualitat de l'oferta, sinó que també dóna suport als productors locals i internacionals de renom. Martini, Frit Ravich i Serpis asseguren qualitat.

Detall del lot estalvi d'aperitiu a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi d'aperitiu a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan està disponible el lot estalvi?

Més enllà de la simple compra de productes a preu reduït, aquesta promoció representa una oportunitat única per als clients de Bonpreu i Esclat. És una ocasió perfecta per explorar nous sabors, gaudir de productes de qualitat superior i redescobrir el plaer de compartir l'aperitiu amb familiars i amics. A més, la promoció inclou idees i receptes per inspirar els clients a crear les seves pròpies combinacions i gaudir al màxim del seu lot estalvi.

Amb el seu descompte excepcional, la varietat i qualitat dels seus productes, i el seu enfocament en el maridatge perfecte, aquesta oferta està destinada a satisfer els paladars més exigents i a convertir-se en un esdeveniment memorable per a tots els que decideixin aprofitar-la. Estarà disponible fins al proper 22 d'abril de 2024 a tots els establiments de Bonpreu i Esclat.