Muntatge amb imatge de l'interior d'un establiment Bonpreu. A l'esquerra, dins d'un cercle, el lot estalvi referenciat a la notícia

El lot estalvi de Bonpreu amb 5 productes de primeres marques a gairebé meitat de preu

Bonpreu i Esclat ofereixen un nou lot estalvi amb diversos productes per omplir el rebost

Comença la pujada del gener i els consumidors busquen ofertes amb més intensitat. Als supermercats Bonpreu i Esclat trobaràs de tota mena, com t'expliquem habitualment a XCatalunya.cat.

Una promoció amb gairebé el 50% de descompte

El lot estalvi de Bonpreu i Esclat que us detallem avui inclou cinc productes essencials per al rebost: pasta espaguetis Garofalo, tomàquet fregit Solís, tonyina clara en oli d'oliva Calvo, i dues ampolles de refresc Coca-Cola Zero. Tot pel preu increïble de 5,95 euros. En sumar els preus individuals d'aquests productes, s'assoleix un total que supera els 11 euros , fet que significa que l'oferta de Bonpreu permet als clients gaudir de gairebé un 50% de descompte. Un 49% per ser exactes.

Comparant els preus habituals: la pasta Garofalo (1,70 euros), tomàquet fregit Solís (2,65 euros), tonyina Calvo (4,35 euros), i Coca-Cola Zero (2,98 euros per unitat), és evident que el preu del lot representa una oportunitat excepcional. Aquest tipus d'oferta fa que la compra setmanal sigui més accessible i permet als consumidors invertir els diners restants en altres productes o bé estalviant.

Productes variats amb bons valors nutricionals

Cada producte al lot ha estat seleccionat no només per la seva qualitat i marca reconeguda, sinó també pel seu valor nutricional. La pasta Garofalo és anomenada pel seu blat d'alta qualitat i el seu procés de producció artesanal. El tomàquet fregit Solís és elaborat amb ingredients naturals, proporcionant una font excel·lent de vitamines i minerals. La tonyina clara en oli d'oliva Calvo ofereix proteïnes i àcids grassos omega-3 essencials. Finalment, la Coca-Cola Zero ofereix el sabor clàssic de la Coca-Cola sense el sucre, ideal per a aquells que busquen opcions baixes en calories. En tot cas, en aquest darrer producte es recomana un consum responsable.

Idees per cuinar-los

La versatilitat dels productes s'estén a una varietat de plats. La pasta Garofalo és perfecta per a un sopar ràpid d'espagueti al pesto o un esmorzar nutritiu d'espagueti a la carbonara. Si vols aprofitar diversos productes alhora pots fer-los amb el tomàquet fregit i la tonyina, afegint-hi unes verdures com carbassó, pastanaga i albergínia per aportar més nutrients.

ESPAGUETIS CON TOMATE Y ATÚN. La receta más fácil y rica del MUNDO

El tomàquet fregit Solís pot servir com a base per a una salsa de pizza casolana o per a sofregit d'estofats. La tonyina Calvo és meravellosa en amanides, pastes o fins i tot com a farcit per a truites. Els refrescs Coca-Cola Zero són els acompanyants ideals per a qualsevol àpat o com un refresc en qualsevol moment del dia.

On i fins i tot quan puc comprar aquest lot estalvi?

Aquest lot estalvi, com la resta de descomptes i promocions d'aquesta quinzena, estarà disponible als establiments Bonpreu i Esclat fins al proper 22 de gener de 2024. Si vols consultar quin és el teu establiment més proper pots accedir a aquest enllaç del web oficial de la cadena de supermercats.