Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, oli d'oliva

L'oferta de Bonpreu per comprar oli d'oliva verge extra a un preu insuperable

Bonpreu i Esclat comencen l'any amb bones promocions per ajudar a passar millor aquests primers dies de l'any

Bonpreu i Esclat han llançat una oferta per als amants de la cuina mediterrània i aquells que busquen qualitat sense comprometre la butxaca es trobaran amb una sorpresa en visitar els seus establiments: oli d'oliva verge extra Coosur a un preu que desafia tota competència.

Amb la primera unitat a 14,50 euros i la segona amb un 70% de descompte, l'ampolla surt a tan sols 9,43 euros, una xifra que convida a omplir el rebost aprofitant aquest preu tan baix en comparació dels últims mesos.

Oli d'oliva: L'or líquid de la dieta mediterrània

L'oli d'oliva verge extra no és només un complement culinari; és un pilar de salut a la dieta. Amb una riquesa d'àcids grassos monoinsaturats, coneguts pel seu paper beneficiós en la salut cardiovascular , aquest elixir de les olives també aporta vitamina E, polifenols i antioxidants, essencials per combatre l'estrès oxidatiu i l'envelliment cel·lular.

Usos culinaris

La versatilitat de l'oli d'oliva és tan gran com la cultura mediterrània. Des d'un simple però transformador raig sobre una torrada de pa amb tomàquet fins a l'ingredient secret d'un pa de pessic esponjós, l'oli d'oliva verge extra eleva cada plat. En aquesta oferta, Bonpreu no només ens convida a estalviar, sinó també a explorar les facetes d'aquest ingredient que ha estat protagonista de la cuina des de temps antics. Per a amanides o per fregir, l'oli d'oliva verge extra dóna un toc extra de sabor als plats.

Un mercat en canvi constant: El preu de l'oli d'oliva

El sector de l'oli d'oliva ha experimentat molts canvis en els darrers anys, amb fluctuacions de preu a causa de condicions climàtiques adverses, alteracions a la cadena de subministrament global i canvis en les polítiques agrícoles. Molts consumidors aposten per altres olis com el de gira-sol o el de colza. Altres redueixen al màxim el consum d'oli d'oliva amb opcions com la fregidora d'aire.

Després de mesos de pujades sembla que ara els preus podrien tornar a caure, tot i que tot podria variar. Tot i aquests contratemps, Bonpreu ha aconseguit assegurar un preu que se situa com un refugi davant la volatilitat del mercat, permetent als consumidors accedir a un producte d'alta qualitat sense preocupar-se de les ones del mercat global.

Oferta d'oli d'oliva referenciada a la notícia
Oferta d'oli d'oliva a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan puc comprar aquesta oferta?

L'oferta estarà disponible fins al proper 22 de gener del 2024. Forma part de les promocions de la nova quinzena que va començar ahir. Aquesta i altres promocions, com sempre, us l'anirem explicant a XCatalunya. L'oferta estarà disponible als supermercats Bonpreu i Esclat. En aquest enllaç pots consultar on es troba el teu establiment més proper.