Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la dreta, dins d'un cercle, la promoció referenciada a la notícia

La promoció a Bonpreu i Esclat amb productes del camp a un preu insuperable

Els establiments de les cadenes de supermercats catalanes segueixen oferint noves promocions

Una de les promocions més desitjades pels clients de Bonpreu i Esclat són els lots estalvi. Es tracta d'una manera d'estalviar una quantitat important de diners comprant diversos productes. Aquests descomptes de vegades han arribat a superar el 50%, cosa que permet al client rebaixar de forma substancial el preu total de la seva compra. Avui us parlarem d´un lot estalvi de productes del camp.

L´oferta consisteix en un lot que inclou productes bàsics de la dieta mediterrània. Estem parlant de patates, cebes i ous frescos. Per només 4,99 euros, els clients poden endur-se a casa 1 kg de ceba seca Bonpreu La Collita, 2 kg de patates per fregir de la mateixa marca i una dotzena d'ous frescos talla M. Aquesta oferta no només és atractiva pel preu, sinó també per la qualitat dels productes que Bonpreu i Esclat garanteixen.

Els productes i els seus valors nutricionals

Les patates de la marca Bonpreu La Collita són ideals per fregir i vénen en un pràctic envàs de malla de 2 kg. Les patates són una font excel·lent d'hidrats de carboni complexos, potassi i fibra, especialment si es consumeixen amb la pell. D'altra banda, la ceba, també de Bonpreu La Collita, és coneguda per les propietats antioxidants i la capacitat per aportar sabor i profunditat a qualsevol plat. Cada ceba aporta una bona quantitat de vitamina C, flavonoides i compostos sofredats, que tenen efectes beneficiosos per a la salut.

Els ous, per la seva banda, són considerats un "superaliment" per molts nutricionistes a causa del seu alt contingut de proteïnes d'alta qualitat, vitamines essencials com la B12 i D, i minerals com el seleni. Els ous de Bonpreu estan categoritzats com a talla M, cosa que els fa perfectes per a una àmplia gamma de receptes.

Promoció amb productes del camp a Bonpreu i Esclat
Promoció de productes del camp a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Usos a la cuina

Aquest lot és perfecte per a una varietat de plats. Les creïlles poden ser la base d'una truita espanyola, creïlles braves o fins i tot una part essencial d'una sopa o estofat reconfortant. Les cebes poden ser caramel·litzades per ressaltar la seva dolçor natural, utilitzades com a base aromàtica per a salses i guisats o fins i tot servides crues en amanides per a un toc de cruixit i sabor picant.

Els ous són potser els més versàtils de tots, podent ser cuits, fregits, usats en rebosteria, o com a ingredient principal en plats com ous remenats o quiches. A més, els ous poden ser utilitzats per elaborar maionesa casolana o com a emulsionants en amaniments per a amanides.

Impacte a l'entorn i al medi ambient

Bonpreu i Esclat no només s'enfoquen a l'estalvi, sinó també a l'impacte positiu en la comunitat i el medi ambient. L'elecció de productes locals i de temporada ajuda a reduir la petjada de carboni i dóna suport als agricultors de la zona. A més, en mantenir els preus baixos i la qualitat alta, aquests supermercats estan fent que una alimentació saludable sigui més accessible per a tothom.

Fins quan està disponible aquesta promoció?

La promoció dura fins al proper 19 de febrer de 2024. Aquest dia serà l'útlim per poder gaudir-ne ja que l'endemà Bonpreu i Esclat presentaran el nou fulletó d'ofertes per a la quinzena següent.