Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la cantonada superior dreta, dins d'un cercle, el lot estalvi referenciat a la notícia

El lot estalvi a Bonpreu i Esclat amb 4 productes de neteja a un preu insuperable

El lot té més de 10 euros de descompte

Cada quinzena, els supermercats Bonpreu i Esclat publiquen un nou fulletó d'ofertes perquè els seus clients puguin gaudir de bons productes a millors preus.

En aquest article us parlarem d'un lot estalvi amb una selecció de quatre productes de neteja de marques reconegudes , oferts a un preu que desafia la competència. Aquesta promoció no només és una oportunitat per estalviar diners, sinó també per portar a casa productes de qualitat que garanteixen una llar neta i fresca.

Què inclou el lot estalvi de productes de neteja?

L'oferta inclou el Detergent líquid Original Ariel de 36 dosis i 1,8 litres, famós pel poder de neteja i la capacitat d'eliminar taques difícils fins i tot en aigua freda. Aquest producte, valorat individualment en 12,59 euros, destaca per la seva fórmula concentrada que ofereix resultats excepcionals sense necessitat de pretractament, cosa que el converteix en una opció intel·ligent i pràctica per a la rutina de rentat.

Acompanyant el detergent, trobem les Perles perfumades fresh Unstoppables de Lenor, amb un pes de 210 grams, el preu regular dels quals és de 6,95 euros. Aquestes perles són un afegit meravellós per a qualsevol cicle de rentat, alliberant una aroma fresca i duradora a la roba. Són fàcils d'usar: només cal afegir-les al tambor de la rentadora abans de col·locar la roba i el detergent, i estan dissenyades per treballar en harmonia amb altres productes de rentat.

El tercer component del lot és el rentaplats amb aroma d'àloe vera de Fairy, en la presentació de 820 ml i valorat en 3,85 euros. Fairy és sinònim d'eficàcia contra el greix i aquesta renda vaixelles no n'és l'excepció. La seva fórmula concentrada permet que només amb unes gotes es puguin rentar un gran nombre de plats, i l'àloe vera assegura que les mans quedin cuidades fins i tot després de fregar.

Finalment, el lot es completa amb el netejador de bany de Don Limpio, presentat en un envàs d'1,3 litres i amb un preu habitual de 3,99 euros. Aquest netejador és un tot terreny pel bany, capaç de desinfectar i deixar les superfícies brillants sense esforç. La seva aplicació és directa i senzilla, i el poder antibacterial garanteix una higiene profunda.

Lot estalvi de productes de neteja a Bonpreu i Esclat
Lot estalvi de productes de neteja a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Quin és el preu i fins quan es pot comprar?

La suma dels preus individuals d'aquests productes arriba als 27,38 euros, però amb aquesta promoció Bonpreu i Esclat els ofereixen per tan sols 16,99 euros. És una reducció de preu important, de més de 10 euros, que no només beneficia la butxaca del consumidor, sinó que també promou l'ús de productes de qualitat per al manteniment de la llar. El lot estalvi estarà disponible a les botigues de les dues cadenes de supermercats fins al proper 5 de febrer de 2024.

Les marques incloses en aquest lot - Ariel, Lenor, Fairy i Don Net - són totes elles sinònim de garantia i confiança. Amb dècades de presència al mercat, han desenvolupat fórmules que no només netegen, sinó que tenen cura de les superfícies i teixits, assegurant la seva durabilitat i aspecte. En optar per aquest lot, no només s'està escollint estalviar, sinó també apostar per la qualitat i l'eficàcia.

A més de l'avantatge econòmic, cal destacar el benefici ambiental d'escollir productes concentrats i d'alta eficiència com els que s'ofereixen en aquest lot. Menys empaquetatge i major rendiment per producte signifiquen una reducció en la petjada de carboni i en la generació de residus.

Consells per utilitzar aquests productes

Per fer el millor ús d'aquests productes, és recomanable seguir les instruccions del fabricant. Per exemple, dosifiqueu correctament el detergent Ariel segons la càrrega de la rentadora i el nivell de brutícia de la roba; utilitzar les perles perfumades Lenor per a roba que es vol mantenir amb una aroma fresca durant setmanes; aplicar el Fairy dosificant segons la quantitat de vaixella a rentar; i fer servir Don Net amb la freqüència adequada per mantenir el bany en òptimes condicions d'higiene.