Muntatge amb una imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, la promoció de vins referenciada a la notícia

Ampli assortiment de vins a Bonpreu i Esclat amb segona unitat al 50 %

La promoció estarà disponible fins el dilluns 5 de febrer

En una època on el consumidor és més conscient de la qualitat i l'origen del que consumeix, Bonpreu i Esclat presenten una promoció amb vins catalans de km0. La cadena de supermercats també convida a gaudir-la amb més accessibilitat: la segona unitat d'una selecció de vins a meitat de preu. Aquesta promoció estarà disponible a totes les botigues Bonpreu i Esclat fins al proper 5 de febrer de 2024 o fins que s'esgotin les existències.

La promoció inclou una varietat de vins que destaquen per la seva identitat i caràcter, oferint alternatives per a tots els paladars i ocasions. Des de la frescor i la joventut dels vins blancs fins a la intensitat i la profunditat dels negres, passant per la delicadesa dels rosats, la selecció abasta diferents denominacions d'origen i varietats de raïm, reflectint la riquesa vinícola de la regió.

Quins vins es poden trobar en aquesta promoció?

Un dels exemples és el vi Dinarells, disponible en blanc, rosat i negre, provinent de la regió de l'Empordà. Amb la compra de dues unitats, la segona surt a la meitat del preu original, cosa que el converteix en una opció excel·lent tant per al consum diari com per a reunions especials. Les seves notes de fruita i frescor el fan ideal per acompanyar plats de marisc, amanides estiuenques i aperitius lleugers. Comprant 2 unitats surt a 3'56 euros la unitat.

D'altra banda, els vins ecològics Els Nanos, tant en la versió en negre com en blanc, són perfectes per als que busquen opcions produïdes amb pràctiques sostenibles. Amb un descompte del 50% a la segona unitat - surt a 4'99 euros cada unitat - aquesta és una oportunitat per tastar vins que respecten el medi ambient sense sacrificar sabor ni qualitat. El vi negre, amb el cos mitjà i notes especiades, marida a la perfecció amb carns vermelles i formatges curats, mentre que el blanc, amb la seva acidesa equilibrada i aroma floral, és ideal per acompanyar peix i sushi.

La Picossa, un vi garnatxa tant de negre com blanc de la DO Terra Alta, és una altra de les estrelles d'aquesta promoció. La seva estructura i caràcter el fan perfecte per maridar amb plats més elaborats, com estofats, carns a la brasa i guisats tradicionals. La possibilitat d´obtenir la segona ampolla a meitat de preu és una excusa perfecta per compartir i gaudir de la gastronomia acompanyada d´un bon vi. 5'99 euros la unitat adquirint el producte amb aquesta promoció. Costaria 2 euros més si no hi hagués aquesta oferta.

Entre els blancs, destaca El Xitxarel·lo, de la DO Penedès, conegut per la seva frescor i vivacitat, i Roureda, de la DO Tarragona, que amb el seu aroma de fruites blanques i el seu paladar suau, es converteix en el company ideal de plats lleugers, pastes i arrossos. L'oferta també inclou el vi Compta Gotes del DOQ Priorat, famós per la seva intensitat i complexitat, perfecte per a ocasions especials i per acompanyar sabors intensos com els de la caça i els formatges de sabor fort. Tots a diferents preus perquè puguis valorar com comprar en funció del que vulguis o puguis gastar.

Ofertes de vi a Bonpreu i Esclat
Ofertes de vi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Una gran opció per gaudir de vins catalans a Bonpreu ia bon preu

A més de ser una oportunitat per augmentar el celler personal, també és un moment per pensar en regals, trobades i celebracions futures. L´oferta de Bonpreu i Esclat representa una oportunitat de descobrir nous sabors i maridatges, experimentar amb diferents denominacions d´origen i gaudir de la qualitat dels vins a un preu més accessible.