Muntatge amb una imatge d'un establiment Bonpreu ia la dreta, un home i una dona ficant una moneda dins una guardiola

El lot estalvi de 4 productes a Bonpreu i Esclat amb més de 15 euros de descompte

Nova quinzena de promocions als supermercats Bonpreu i Esclat

La cadena de supermercats Bonpreu i Esclat ha llançat una nova quinzena de promocions. Des del 20 de febrer fins al 4 de març del 2024, els clients poden aprofitar un descompte de més de 15 euros en un paquet d'estalvi que inclou quatre productes essencials per al manteniment i la neteja de la llar. No és l'únic lot estalvi o oferta, però avui ens centrarem en aquest.

Què inclou el lot estalvi?

El lot estalvi, disponible a tots els establiments Bonpreu i Esclat, inclou un oli d'oliva suau Carbonell d'1 litre, un detergent líquid Colom de 34 dosis, un abrillantador Finish de 500 ml i un paquet de detergent a pastilles Finish Ultimate de 32 dosis . Aquest paquet està pensat per oferir una solució completa per a la neteja i cura diària de la llar, combinant la qualitat amb un preu assequible.

El preu d'aquest lot és de 23,95 euros, cosa que representa un estalvi significatiu sobre el preu de comprar els productes per separat, que seria de 39,48 euros. Això vol dir que cada client pot gaudir d'un descompte superior a 15 euros, un estalvi considerable en aquests temps en què la cura de la llar i la gestió eficient del pressupost familiar són més importants que mai.

Els productes

L'oli d'oliva suau Carbonell és un producte versàtil que es pot utilitzar tant per cuinar com per amanir amanides i altres menjars. Amb una tradició que data del 1866, Carbonell és conegut per la seva qualitat i sabor suau, cosa que el converteix en un ingredient imprescindible en qualsevol cuina.

El detergent líquid Colon, amb la seva fórmula higienitzant, és ideal per a roba blanca i de color, oferint una neteja profunda fins i tot en aigua freda. Aquest detergent és reconegut pel seu poder de neteja i per deixar la roba amb una agradable aroma fresca.

L'abrillantador Finish, per la seva banda, és un complement perfecte per al rentaplats, garantint un assecat ràpid i sense taques, per a una vaixella i cristalleria impecables.

Finalment, les pastilles Finish Ultimate són la solució tot en un per al rentaplats, incloent detergent, sal i abrillantador, oferint una neteja poderosa i protecció per als plats i utensilis.

Lot estalvi de 4 productes a Bonpreu i Esclat
Lot estalvi de 4 productes a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Consells per a l'ús dels productes

Aquests productes no només ofereixen qualitat i conveniència, sinó que també són fàcils d'utilitzar. Per exemple, l'oli d'oliva pot ser utilitzat per mantenir les superfícies de fusta nodrides i brillants, mentre que el detergent líquid Colon pot ser usat per pretractar taques difícils a la roba abans del rentat.

És important llegir i seguir les instruccions de cada producte per maximitzar-ne l'eficàcia. Per exemple, en utilitzar el detergent per al rentaplats, assegureu-vos de no sobrecarregar la màquina i de col·locar els plats i utensilis de manera que l'aigua pugui circular lliurement per a una neteja òptima.

Fins quan l'oferta està disponible?

Els clients interessats han d'actuar ràpidament, ja que la promoció és vàlida fins al 4 de març del 2024, i està subjecta a la disponibilitat de productes a les botigues.