Ambulancia

Tragèdia mortal en un atropellament a Lleida

Mor atropellada una dona de 61 anys a la N-230 a Lleida

Una dona de 61 anys va morir atropellada ahir a la nit a la N-230 a Lleida, segons van confirmar la Guàrdia Urbana de Lleida i els Bombers de la Generalitat. El sinistre es va produir poc abans de la mitjanit al quilòmetre 3,8 de la N-230, al costat del nucli de Gualda. Segons les primeres informacions, la dona estava creuant la calçada en un tram de carretera sense il·luminació artificial quan va ser envestida per un turisme Fiat 500, que circulava en direcció a Lleida. Efectius del SEM es van desplaçar al lloc i van intentar reanimar la víctima, sense poder fer res per salvar-li la vida. La conductora del cotxe va donar negatiu a la prova d'alcoholèmia i la Guàrdia Urbana s'ha fet càrrec de la investigació del sinistre mortal.

Més atropellaments mortals a la província de Lleida

En els darrers anys, la província de Lleida ha experimentat diversos incidents d'atropellaments i ha reflectit una preocupació contínua en termes de seguretat viària. Per exemple, en un cas reportat, dos vianants van resultar ferits en diferents atropellaments a la ciutat de Lleida, un a Corregidor Escofet i un altre a la girola de la LL-11 amb Estudi General. En un altre incident, dos nens van resultar ferits en atropellaments separats a Cappont i La Bordeta. Una nena de 12 anys en patinet va ser atropellada, mentre que un nen de tres anys va ser atropellat en un pas de vianants.

Problemàtica generalitzada a tot Catalunya

Aquests incidents són part duna problemàtica més àmplia a Catalunya, on els atropellaments causen aproximadament 45 morts cada any. Aquestes dades ressalten la importància de mesures de seguretat viària reforçades i una consciència més gran tant de conductors com de vianants per prevenir aquests accidents.