Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu i Esclat. A la dreta, una imatge amb un oli d'oliva

L'oli català que triomfa entre els clients de Bonpreu i Esclat

Un producte molt cobejat, a un preu molt interessant

Entre els clients de Bonpreu i Esclat està triomfant un oli català. Concretament l'oli Pons, que la cadena catalana de supermercats ofereix al preu de 7,99€.

Un oli de qualitat i a bon preu, l'ampolla del qual a més crida l'atenció dels consumidors amb il·lusió per consumir productes de la terra i etiquetats en català. Una cosa així és el que li ha passat a la psicòloga i formadora Clara Vergés i Torra, que ha publicat un tuit reconeixent que l'ha adquirit per l'interès que li ha despertat l'ampolla: "Sí, l'he comprat per l'ampolla".

Les mostres de suport davant la decisió d'aquesta usuària no s'han fet esperar, i alguns ja s'han encarregat de ressaltar-ne la bona qualitat i el detall del preu als establiments de Bonpreu i Esclat:

Un oli de qualitat, a un preu molt competitiu

El Jardí Varietal de PONS, situat a l'Albagés, al cor de Lleida, és un tresor de biodiversitat olivera. Recentment, PONS ha fet un pas important incorporant 65 noves varietats autòctones catalanes a la seva col·lecció. Aquestes varietats, recuperades de 17 comarques diferents del territori català, inclouen moltes que no tenen precedents agraris i són autèntiques joies genètiques. Els olis d'oliva verge extra Pons són una expressió pura d'una agricultura natural, sostenible i d'un clima continental extrem.

L´oli d´oliva verge extra s´aconsegueix mitjançant un procés natural a partir de la primera premsa de les olives. En la seva elaboració i procés d'obtenció no es fa servir calor ni additius, per protegir així els beneficis dels seus compostos vegetals, coneguts com a polifenols. Igualment se suprimeix l'últim pas abans de l'embotellat per mantenir-ne la puresa. Aquests olis, en ser més purs, tenen un valor nutricional més alt i el seu preu al mercat és més elevat, comptant amb un sabor més fort, un color més fosc i propietats úniques per a la salut.

Les diverses varietats que s'ofereixen des de Bonpreu i Esclat inclouen l'oli d'oliva verge extra 0.5L(11,98€ per litre), a 5,99€; oli d'oliva verge extra 3L (11,95€ per litre), a 35,85€; oli d'oliva verge extra ecològic 0.5L (16,98€ per litre), a 8,49€; i oli d'oliva verge extra 5 x 0.004L (149,50€ per litre), a 2,99€. Un interessant ventall d'opcions per adquirir oli català autòcton, a un preu molt interessant segons el cost actual de l'oli.

Convé recordar que des de Bonpreu i Esclat ofereixen l'opció de fer les compres a qualsevol dels nombrosos establiments que la cadena té al voltant del territori català, i també a través de la possibilitat de fer-les sense necessitat de sortir de casa, mitjançant les facilitats que proporcionen les compres on line.