Ciutat de Girona amb foto de Marc Ribas

Tota la informació sobre el Joc de Cartes del 13 de desembre

Joc de Cartes enfrontarà quatre nous concursants i Marc Ribas buscarà un restaurant brutal

Joc de Cartes és un programa que s'emet dimecres per TV3 i que és presentat pel xef català, Marc Ribas. La productora Magnolia aposta per un producte d'èxit en què competeixen quatre restaurants per emportar-se 5000 euros. La prova consisteix a sopar als quatre establiments i valorar diferents categories: cuina, espai, menjar, servei i preu. Les cinc puntuacions fan una mitjana i una nota final provisional. El xef també donarà a conèixer els números, que podran canviar la classificació final. Com a novetat, aquest any els concursants poden canviar una de les seves notes de la seva valoració final i el presentador tria el “plat estrella” amb un 0,5 punts addicional.

Al capítol del 13 de desembre de 2023 començarà a les 22:05h i Marc Ribas visitarà la ciutat de Girona i buscarà el millor restaurant de cuina tradicional i cuina creativa. Per trobar-lo, visitarà el restaurant Mas Ros, situat a Cassà de la Selva, liderat pel cap de cuina Jaume Coll. Està situat al km 16 de la carretera que uneix Girona i Sant Feliu de Guíxols i obre les portes tots els migdies excepte dimarts i migdies i nits de divendres i dissabte. La seva especialitat són els guisats, la brasa i els cargols.

El presentador i cuiner també veurà La Ferla, situat al nucli antic de Girona. És un restaurant d´origen italià i liderat per l'Alba Fernández. Està situat al carrer Clavería 6. Obre de dimecres a diumenge cada nit i migdia i nit del dissabte. Es pot menjar cuina mediterrània, amb especialitat en cuina italiana i risottos.

Veurem també el Formaticum d'en Marc Masó, també a la ciutat de Girona. Com us podeu imaginar, els seus plats principals estan fets a base de formatge. Són típiques les fondues i les raclettes. Està obert totes les nits de dilluns a dissabte i els dissabtes al migdia i nits. Diumenge està tancat.

Finalment veurem el Nou Quart, a Quart. El restaurant està liderat pel José Antonio Albacete i es poden menjar tapes i hamburgueses. Obren cada nit de dijous a diumenge.

Èxit total de Joc de Cartes

Joc de Cartes ha esdevingut un programa de referència per als espectadors de TV3. La productora ha traslladat l'èxit a la Comunitat Valenciana, amb un programa que es diu 'Cartes en Joc'. La productora també emetrà el programa a La Sexta, que serà presentat per l'Alberto Chicote. Es dirà 'Juego de Cartas'.