Gemma i Toni en un capítol del Com si fos ahir

Gelosia i preocupacions al capítol de 'Com si fos ahir' del 12 de desembre

Tots els detalls del capítol del Com si fos ahir del 12 de desembre, que s'emet a la tarda a TV3

TV3 va néixer fa 40 anys, el 1983, amb la ferma idea de difondre la llengua catalana i com a eina d'aprenentatge. Per això, des dels seus inicis, és habitual poder gaudir d'una sèrie que s'emet cada tarda i que es produeix exclusivament en aquesta llengua. Els actors i actrius que formen part del projecte són coneguts artistes catalans amb una trajectòria coneguda, ja que hi han participat i continuen participant en obres de teatre i altres telenovel·les de la Televisió de Catalunya.

Des de l'any 2017, a la TV3 s'emet Com si fos ahir. Un culebrot dirigit per Sònia Sánchez; Aina Ivern; Dani Ventura; Esteve Rovira que es pot veure cada tarda de dilluns a divendres, després del Telenotícies Migdia, del Temps i del programa Cuines. La trama se centra en les viscicituds d'un grup d'amics en una edat que ja supera els 50 i a diferència d'altres sèries de TV3 no hi ha grans misteris i les trames són costumistes, cosa que ha generat certes crítiques a les xarxes socials. El capítol de dimarts dia 12 de desembre de 2023 s'emetrà a les 16.15h segons la programació que està publicada a la web de la televisió pública.

Què ens oferirà el capítol? Veurem un Quique molt enfadat amb la Noe perquè aquesta ha parlat massa sobre els detalls de la seva vida privada amb la Celia. En Quique es troba en una cruïlla i està jugant a dues bandes ja que també es veu d'amagat amb la seva exdona Cristina i l'acostament entre ells és cada vegada més gran encara que per altra banda també vol tornar amb la Celia.

En altres escenes que també tindran lloc en el mateix episodi, en Valeri buscarà incansablement la companyia de la Naiara, però no hi trobarà el mateix entusiasme. La situació d'en Valari és cada vegada més complicada i el seu enfrontament amb la Cati i en Marc en els darrers episodis podria acabar tenint conseqüències en diversos aspectes. L'entorn més proper a en Toni Petit està molt preocupat per ell, ja que no para de treballar per no pensar en els problemes. El jove està molt afectat des de l'aparició de la seva "falsa" mare i pels conflictes que ha tingut amb el seu pare com a conseqüència. Finalment, la Gemma pateix per en Toni, que no ha sortit de casa els últims dies a causa dels seus problemes de salut. Tot i que ella creu que els problemes podrien ser més greus.

Com veure els capítols de la setena temporada?

Els espectadors aficionats a la sèrie Com si fos ahir tenen diverses maneres de poder gaudir de la telenovel·la. La primera és veure-la en directe, a la tarda i a la pantalla. Els que treballen durant aquesta hora o s'han d'absentar, podran veure els capítols a la pàgina web de TV3 en diferit, en qualsevol moment del dia i de l'any. A més, igual que en altres programes de la Televisió de Catalunya, Com si fos ahir hi ha autodescripció per a persones invidents.