Muntatge de l´interior d´un supermercat ia la dreta una noia amb els dits polzes cap amunt

Gaudeix de la Revetlla de Sant Joan gràcies al lot estalvi de gambes a Bonpreu

I si el vols per més endavant, tens temps de comprar-lo fins a l'1 de juliol

La revetlla de Sant Joan és una de les celebracions més esperades de l´any, un moment per reunir-se amb familiars i amics, gaudir de bon àpat i celebrar l´inici de l´estiu. Aquest any, Bonpreu i Esclat ens porten una oferta especial que farà que la teva revetlla sigui inoblidable: el lot estalvi de gambes i vi.

Què inclou la promoció?

Bonpreu i Esclat han tret al mercat una oferta que combina dos productes d´alta qualitat a un preu insuperable. Per només 17,95 €, pots emportar-te a casa una caixa de gambes llagostineres de la marca Pescar i una ampolla de vi Blanc Pescador. Aquest lot, que originalment costava 22,20€, està disponible amb un descompte considerable que et permetrà estalviar i gaudir d´un sopar exquisit.

La caixa de gambes llagostineres conté 2 kg de gambes ultracongelades, amb una mida de 30/40 unitats per quilogram. Aquestes gambes són ideals per preparar una gran varietat de plats, des d'una simple i deliciosa graellada fins a sofisticats còctels de gambes. La qualitat de les gambes garanteix un sabor fresc i autèntic, perfecte per sorprendre els teus convidats durant la revetlla.

Juntament amb les gambes, el lot inclou una ampolla de vi Blanc Pescador de 750 ml. Aquest vi blanc és conegut pel seu sabor suau i refrescant, amb notes afruitades que complementen perfectament el sabor de les gambes. A més, el Blanc Pescador és un vi de proximitat, produït a Catalunya, cosa que afegeix un valor addicional a la teva compra, recolzant els productors locals i reduint l'empremta de carboni.

Oferta especial: Llagostí Austral PESCAR, 30/40 unitats, 2 kg (17,95 €/caixa) i vi blanc d'agulla BLANC PESCADOR, 750 ml (4,25 €/unitat) per només 17,95 €/lot.
Detall del lot estalvi de gambes i vi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Maridatge perfecte

El maridatge de les gambes amb el vi Blanc Pescador és una combinació guanyadora. Les gambes, amb el sabor lleugerament dolç i la textura ferma, es realcen quan s'acompanyen d'un vi blanc fresc i afruitat. El Blanc Pescador, amb les notes cítriques i el final lleugerament mineral, equilibra i complementa el sabor de les gambes, creant una experiència gastronòmica completa.

Per treure el màxim profit d'aquest maridatge, us suggerim servir les gambes a la graella amb un toc de llimona i all. L'acidesa de la llimona i l'aroma de l'all potenciaran el sabor de les gambes, mentre que el vi Blanc Pescador afegirà una dimensió refrescant al plat. Una altra opció és preparar un còctel de gambes amb una salsa lleugera de maionesa i llimona, acompanyat d´una copa ben freda de Blanc Pescador.

On i fins quan està disponible l'oferta?

És important tenir en compte que aquesta oferta especial de Bonpreu i Esclat està disponible fins a l'1 de juliol. Això us dóna l'oportunitat de planificar amb antelació i assegurar-vos que teniu tot el necessari per a la revetlla de Sant Joan. No deixeu passar aquesta oportunitat de gaudir de productes d'alta qualitat a un preu reduït.