Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu i Esclat. A la dreta, una imatge amb una dona somrient i assenyalant l'establiment

Gaudeix d'en Nandu Jubany amb el lot estalvi a Bonpreu i Esclat fins a l'1 de juliol

Els supermercats Esclat i Bonpreu ofereixen productes cuinats pel xef català

Bonpreu i Esclat han llançat una oferta espectacular que permet als clients gaudir de l'alta cuina de Nandu Jubany a un preu immillorable. Fins a l'1 de juliol , els consumidors poden adquirir un lot estalvi que inclou dos exquisits productes: canelons de pollastre rostit i croquetes de pernil ibèric, tots dos elaborats pel conegut xef Nandu Jubany. Aquest lot té un preu de 12,95 euros, una reducció significativa respecte del preu original de 16,24 euros.

Productes del lot típics de la cuina catalana

En primer lloc, trobem els canelons de Pollastre rostit amb beixamel creats i cuinats per Nandu Jubany. Són 6 unitats de 750 grams. El preu habitual són 10,95 euros. Mirem-ne els valors nutricionals: calories: Aproximadament 300 calories per porció (125 g). Proteïnes: 15 grams. Greixos: 15 grams. Carbohidrats: 25 grams.

El segon lloc, trobem les excel·lents croquetes de pernil ibèric del conegut xef de Vic, venudes sota la marca de Terra i Tast. Tenen un pes de 220 grams i un preu de 5,29 euros. Tenen aproximadament 200 calories per porció (55 g). 7 grams de proteïnes. 10 grams de greixos i 15 grams de carbohidrats.

Promoció d'un lot de productes que inclou canelons de pollastre rostit amb beixamel i croquetes de pernil ibèric, amb un preu reduït de 16,24€ a 12,95€.
Productes del lot | BonpreuEsclat

Els millors consells per consumir-los: coccions, receptes...

Pel que fa als canelons, per preparar-los cal preescalfar el forn a 200°C. Retireu els canelons de l'envàs i col·loqueu-los en una safata per enfornar durant uns 20-25 minuts, o fins que estiguin daurats i la beixamel estigui bombolles.

El xef us suggereix que els comes acompanyats d'una amanida fresca o d'unes verdures rostides per donar equilibri al menjar.

Pel que fa a les croquetes de pernil ibèric, cal descongelar-les i deixar-les reposar a temperatura ambient durant uns minuts. Cal fregir-les amb abundant oli i força calent (uns 170 graus) durant 3-4 minuts fins que estiguin daurades i cruixents. Si no vols fer servir oli per no gastar diners o per qüestions de dieta, es poden enfornar a 200°C durant 15-20 minuts per a una opció més lleugera. Les pots acompanyar amb una salsa allioli o maionesa lleugera. Són perfectes com a aperitiu o tapa al costat d'una copa de vi.

Més productes de Nandu Jubany

Aquests no són els únics productes d'aquest cuiner amb diverses estrelles Michelin. Als supermercats Esclat i Bonpreu se'n poden trobar diversos. Tots destaquen per la seva alta qualitat i autenticitat. Elaborats amb ingredients frescos i d'origen local, cada producte reflecteix el compromís del xef amb excel·lència culinària. Els canelons i les croquetes inclosos en aquest lot estalvi no són una excepció, oferint als consumidors l'oportunitat de gaudir de l'alta cuina a la comoditat de casa seva.