Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la dreta un nen menjant

Guanya 1 experiència en un restaurant Estrella Michelin comprant un producte a Bonpreu

Tens temps fins a finals d'aquest 2024

Bonpreu i Esclat us ofereixen l'oportunitat de viure una experiència gastronòmica de primer nivell. Amb la compra de productes seleccionats, podreu participar en un sorteig per guanyar una experiència en un restaurant amb Estrella Michelin. Aquesta promoció, que enalteix els sabors suïssos i celebra l'alta cuina, està dissenyada per delectar els amants del formatge i la bona taula.

Què cal fer per participar al sorteig?

Participar és senzill: amb una compra mínima de 250 grams de formatge suís, entres a la cursa per obtenir un sopar que promet delectar els teus sentits. Un cop realitzada la teva compra, has de pujar el teu tiquet a la pàgina web proporcionada a la promoció per registrar la teva participació. La promoció és vigent fins al 31 de desembre de 2024, donant-te temps de sobres per unir-te a aquesta celebració culinària.

El focus està als formatges suïssos, coneguts mundialment per la seva qualitat i varietat única. Des del robust sabor del Gruyère fins a la textura inconfusible de l'Emmentaler, passant per la delicadesa del Tête de Moine, aquests formatges són un testament a la tradició i l'artesania suïssa. En adquirir aquests productes, no només enriqueixes el teu paladar sinó que també obtens l'oportunitat de guanyar una experiència gastronòmica de luxe.

Formatges suïssos, garantia de qualitat

Els formatges suïssos es caracteritzen per la qualitat excepcional, fruit d'una herència de pràctiques de pasturatge i producció lletera que es remunta a segles enrere. La diversitat dels formatges suïssos és impressionant, cadascun amb un sabor i textura que reflecteixen el seu origen geogràfic i mètode d'elaboració únic . Des dels formatges suaus i cremosos fins als curats i amb cos, la paleta de sabors és tan rica com la història de Suïssa.

Un sopar de luxe

Un sopar en un restaurant amb Estrella Michelin és molt més que un simple dinar. És una immersió a l'art culinari, on cada plat és una obra d'art i cada mossegada està carregada d'innovació i tradició. Guanyar un sopar a un d'aquests establiments és tenir la certesa de viure una de les experiències més memorables i exquisides de la vida gastronòmica.

Detall del sorteig d´una experiència en un restaurant amb Estrella Michelin
Detall del sorteig d´una experiència en un restaurant amb Estrella Michelin | BonpreuEsclat

Fins quan es pot participar al sorteig?

Aquesta promoció de Bonpreu i Esclat és una porta d'entrada a un món de sabors intensos i experiències culinàries inoblidables. És una invitació a explorar la riquesa dels formatges suïssos i, alhora, la possibilitat de ser un dels afortunats comensals en un restaurant amb Estrella Michelin.

No deixeu passar aquesta oportunitat única i participeu en aquest sorteig mentre gaudiu d'alguns dels millors formatges que Suïssa té per oferir. La teva propera gran aventura culinària comença amb el teu amor pel formatge! Tens temps fins al 31 de desembre del 2024.