Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu. A la dreta una noia menjant un iogurt

Gaudeix d'un lot de iogurts a Bonpreu i Esclat amb un descompte de gairebé el 50%

Fins al 6 de maig podeu gaudir de la promoció

En una oferta interessant per als amants dels productes lactis, Bonpreu i Esclat han llançat una promoció en la seva gamma de iogurts que no us podeu perdre. Amb un descompte de gairebé el 50%, aquest lot és una oportunitat excepcional per gaudir d'unes postres saludables o un snack a qualsevol hora del dia, i està disponible fins al 6 de maig.

Què inclou el lot estalvi?

1 Iogurt grec natural Oikos Danone: Un pack de 4 unitats de 110 grams cadascun.

1 Copa de nata amb xocolata Danone: Un pack de 2 unitats de 110 grams.

1 Iogurt natural original Danone: Un pack de 2 unitats de 135 grams.

El preu d'aquesta combinació de iogurts només és de 3,49 euros, quan el preu habitual seria al voltant de 5,37 euros. Això representa un estalvi considerable per als consumidors, que poden gaudir d'una varietat de textures i sabors a un cost molt accessible.

Valors nutricionals

Els iogurts són coneguts pel seu alt contingut de proteïnes, la seva aportació de calci i la seva presència de probiòtics beneficiosos per a la digestió i la salut intestinal.

Iogurt grec natural Oikos Danone: Aquest producte destaca per la seva textura cremosa i el seu sabor ric. És una font excel·lent de proteïnes i té un contingut reduït de sucre.

Copa de nata amb xocolata Danone: Per als amants dels sabors dolços, aquesta copa combina la suavitat de la nata amb la riquesa de la xocolata. Encara que són unes postres indulgents, consumides amb moderació, pot ser part d'una dieta equilibrada.

Iogurt natural original Danone: Aquest és el clàssic iogurt ple de beneficis naturals. És baix en calories i greix, cosa que ho fa perfecte per a una dieta saludable.

Usos a la cuina

Aquests iogurts no només són ideals per ser consumits directament de l'envàs, sinó que també es poden utilitzar a la cuina de diverses maneres:

Com a base per a batuts i smoothies: Combinats amb fruites i verdures per a un esmorzar nutritiu.

Per a salses i amaniments: El iogurt natural pot ser la base per a amaniments d'amanides o salses per a plats de verdures i carns.

En rebosteria: Poden servir per fer pastissos i bescuits més humits i amb menys greix.

Detall del lot de iogurts a Bonpreu i Esclat
Detall del lot de iogurts a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan es pot gaudir del lot estalvi de iogurts a Bonpreu i Esclat?

Bonpreu i Esclat ofereixen una excel·lent oportunitat perquè els consumidors incorporin productes lactis d'alta qualitat a la seva alimentació diària a un preu molt competitiu. Aquesta promoció de iogurts representa una ocasió ideal per gaudir d'aliments rics en nutrients, que poden formar part de múltiples receptes i afegir-hi un toc de sabor i salut a qualsevol àpat. Aprofita l'oferta disponible fins al 6 de maig a qualsevol establiment Bonpreu i Esclat.