Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i en primer terme un home somrient i feliç

El lot estalvi de neteja amb gairebé 10 euros de descompte a Bonpreu i Esclat

Disponible fins al 6 de maig

Bonpreu i Esclat han donat en blanc una vegada més amb una oferta de neteja que és difícil d'ignorar. Amb gairebé 10 euros de descompte, aquesta promoció de productes essencials per mantenir la teva llar lluent i fresc està disponible fins al 6 de maig. És una excel·lent oportunitat per proveir el teu armari de productes de neteja sense desequilibrar el pressupost.

Què inclou el lot de neteja a Bonpreu i Esclat?

Finish Powerball: Pastilles per a rentaplats que garanteixen una neteja i una brillantor excepcionals per a la teva vaixella.

Scottex Megarollo: Paper higiènic d'alta qualitat, suau i resistent.

Cillit Bang: Netejador de taques i humitats, ideal per combatre els problemes més difícils.

Còlon: Detergent líquid bàsic per a la roba, perfecte per a ús diari.

Preu

Comprats individualment, aquests productes podrien costar-te al voltant de 25,82 euros, però amb aquesta oferta especial tot el lot està disponible per només 15,99 euros. Aquest descompte no només és un alleugeriment per a la cartera sinó també una inversió intel·ligent en la higiene i el confort de la teva llar.

Detalls del lot estalvi de neteja a Bonpreu i Esclat
Detalls del lot estalvi de neteja a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Consells d'ús

Finish Powerball: Col·loca una pastilla al compartiment del teu rentaplats i selecciona el programa adequat per obtenir els millors resultats sense restes ni marques a la teva vaixella.

Scottex Megarollo: Més resistent i durador, perfecte per reduir el canvi freqüent de rotllos.

Cillit Bang: Aplica directament sobre les taques d'humitat o brutícia, deixa-ho actuar i després neteja amb un drap humit. És ideal per a banys i cuines.

Còlon: Dosifica segons la càrrega de la rentadora i el nivell de brutícia de la roba. És eficaç fins i tot a baixes temperatures, cosa que et permet estalviar energia.

On i fins quan està disponible l'oferta?

L'oferta de Bonpreu i Esclat és una invitació a fer una neteja efectiva i econòmica. Amb la varietat i la qualitat dels productes oferts, i un preu que fa que la neteja de primavera sigui més accessible, aquesta promoció és una oportunitat d'or. Recorda que només tens fins al 6 de maig per aprofitar aquest lot d'estalvi que tindrà cura de casa teva i de la teva economia. Estarà disponible a tots els establiments de Bonpreu i Esclat.