Secció de fruita i verdura d'un supermercat Bonpreu

Gambes i vi en una oferta exclusiva online de Bonpreu fins al 10 de desembre

A Bonpreu i Esclat també et pots beneficiar de les principals ofertes comprant a través d'Internet

Els supermercats Esclat i Bonpreu s'han avançat al Nadal i han ampliat les ofertes i les promocions. Aquestes es poden consultar a la seva pàgina web i també a través de catàlegs en paper que estan distribuïts a tots els establiments. Avui us volem parlar d'una oferta que només es pot aconseguir en línia. És a dir, que no te'n pots beneficiar a les botigues de l'empresa catalana.

El lot està format per una caixa de gambot salvatge de dos quilos i per una ampolla de vi blanc del celler Ramon Roqueta i de la varietat Chardonnay. Tot plegat té un cost de 18,99 euros, però la suma dels productes comprats per separat tenen un cost de 25,94 . Podeu consultar aquí la informació relativa a aquest lot.

La qualitat d'aquest lot és immillorable. Els experts en nutrició i en gastronomia asseguren que les gambes són millors que els llagostins, ja que són més suaus i més sucoses. El llagostí té una carn més dura i menys tendra. La varietat de vi Chardonnay és coneguda mundialment perquè s'adapta a diferents terrenys, per això pràcticament totes les Denominacions d'Origen tinguin vins amb aquesta varietat de raïm.

Captura de l'oferta de Bonpreu online
Captura de l'oferta de Bonpreu online | BonpreuEsclat

Lliurament a domicili o punts de recollida

L'empresa catalana ofereix la possibilitat de lliurar la compra en línia a domicili, però també hi ha el servei de lliurament en un punt de recollida. Aquests estan distribuïts pel territori de Catalunya. Alguns d'aquests punts són:

A Badalona, a l'avinguda del Conflent. A Banyoles, al carrer de Mata. A Castellbisbal, a l'avinguda Campanyà 1-3. A Collbató, a l'avinguda Centenari Amadu Vives 2. A Girona, a la carretera de Santa Coloma 106. A Granollers, al carrer Roma 3. A Lleida, al carrer Baladre, 3. A Manresa, a la carretera de Vic. A Olot, al carrer Lluís Companys 14-16.