Persona amb una tassa de cafè a la mà i text de "Bon dia"

Les millors imatges de Bon Dia

Molta gent utilitza els actuals canals de comunicació per desitjar bon dia

La majoria de persones desitgen un Bon dia a tothom. I no només és una qüestió d'educació, sinó que també és una salutació espontània que ens surt de dins, fins i tot, abans que un 'Hola'. També utilitzem el 'bona tarda' a partir de la una o les dues o depenent de l'hora de dinar de cadascun.

A Google es poden trobar diverses imatges per dir bon dia a través de les xarxes socials, com Whatsapp. Aquesta aplicació de missatgeria instantània, a més de mantenir converses, ens permet enviar i rebre fotos, vídeos i àudios. En aquest article compartim amb vosaltres algunes de les imatges (les que ens han agradat més) que poden acompanyar aquesta salutació.

Aigua sortint d'una font amb un text de bon dia
Imatge de bon dia | Google

Les podeu enviar a través d´una conversa privada, però també a través d´un grup, perquè sigui més gent la que rebi aquest desig. Són fotos de plantes, de paisatges, del mar... llocs bonics per acompanyar les paraules màgiques. També cal destacar la imatge d'un nen i una nena molt petits, desitjant-se passar un gran dia i regalant-se una flor.

Et proposem diferents maneres de dir Bon dia amb el mòbil

Utilitzar aquestes fotos i moltes altres t'ajudaran a saludar amb aquesta salutació cada matí. Les fotos són infinites i se'n poden crear moltes altres. Cada dia se'n pot utilitzar una de diferent, segons l'època de l'any. Una idea és que a l'hivern utilitzem paisatges de muntanyes nevades o de tolls gelats i a l'estiu, mar i platja. A la tardor fulles seques ia la primavera paisatges verds i florits i molts ocells.

Dibuix d'ocells i flors amb un text de bon dia
Imatge de bon dia | Google

Whatsapp és una de les aplicacions més utilitzades del món. És estrany que una persona disposi de mòbil amb connexió a Internet i no tingui aquesta aplicació descarregada. Milions de persones la utilitzen per comunicar-se de manera immediata, sigui a les relacions personals o professionals. Queda clar que les comunicacions han canviat molt els darrers anys i s'ha deixat enrere el correu postal, que és gairebé inexistent.

Imatge de gat rosa i un text de bon dia
Imatge de bon dia | Google

Aquestes fotos de "Bon dia" o de "Bona nit" han substituït les tradicionals postals que moltes persones enviaven als seus familiars i amics.