Façana d'un supermercat Bonpreu

Bonpreu us regala una ampolla d'oli comprant un altre producte de primera qualitat

A Bonpreu i Esclat podràs trobar ofertes increïbles relacionades amb el Nadal entre el 5 i el 18 de desembre

Els supermercats Esclat i Bonpreu s'avancen al Nadal i entre els dies 5 i 18 de desembre fan ofertes increïbles. Les promocions les podeu consultar a la pàgina web de l'establiment o també a través dels catàlegs en paper que estan situats a l'entrada dels supermercats. Durant aquest període es pot aconseguir un lot excel·lent format per un formatge curat d'ovella Flor d'Esgueva d'un quilo i una ampolla d' oli d' oliva verge extra Germanor d' olives varietat arbequina per un preu total de 22,95 euros , quan el preu dels productes separats seria de 35,44 euros.

No són les úniques oportunitats que es poden adquirir en aquestes dates. L'empresa catalana és conscient dels productes que es consumeixen per Nadal i els escull per formar els seus lots. Marisc, peix, embotits, vins... Hi ha una selecció excel·lent d'aquests productes que es poden aconseguir amb una rebaixa important. Per exemple, una espatlla d'esquer 50% raça ibèrica que ja ve envasada en sobres més sis ampolles de vi negre del celler català Conde de Caralt per 59,95 euros .

Igual que la resta de l'any, per Nadal no s'eliminen les ofertes habituals del 50% a la segona unitat. A Bonpreu hi ha molts productes la segona unitat dels quals està rebaixada a la meitat, de manera que el preu final serà d'un 25%. Això sí, cal comprar les dues unitats.

Lots de Nadal per a empreses i particulars

Al nostre país són molt habituals els  Lots de Nadal  . Moltes empreses, quan s'acosten aquestes dates tan importants a la nostra societat, decideixen regalar cistelles de Nadal als seus treballadors. N'hi ha de diferents tipus, però solen contenir un denominador comú: vins i embotits. L'empresa amb seu a Les Masies de Voltregà ofereix lots ja preparats perquè no t'hagis de preocupar a elaborar-los seleccionant els productes per separat