Quique i Celia asseguts en un capítol de Com si fos ahir

Què passarà al capitol de 'Com si fos ahir' del dilluns 11 de desembre?

Com si fos ahir torna dilluns després de tres dies sense emissió del programa: divendres, dissabte i diumenge

La sèrie Com si fos ahir fa set temporades que està a TV3. L' 11 de setembre de 2017 va tenir lloc l'emissió del primer capítol . La nova telenovel·la de la Televisió de Catalunya tenia la missió de substituir l'anterior, La Riera, que va ser un èxit total. Un grup d'amics es retrobaven després de molts anys separats i, a partir de llavors, continuava la nova vida, amb noves trames i noves emocions.

Amb el pont de la Constitució, la programació de TV3 ha canviat de manera substancial . Ho sabem gràcies a la web del canal, a l'apartat de programació. El 6 i 8 de desembre, amb motiu del Dia de la Constitució i de la Puríssima Concepció, respectivament, no s'emet el programa. Sí que ho fa el dia 7 de desembre, que és un dia laborable. De manera que els espectadors veuran el programa dilluns, dimarts i dijous de la setmana del 4 al 8 de desembre i estaran tres dies seguits sense gaudir-ne: divendres, dissabte i diumenge.

Per això, el capítol de l'11 de desembre és tan important. Perquè es resolen les trames que van quedar obertes dilluns, dimarts i dijous. Els espectadors habituals de TV3 ja saben és així perquè a les novel·les anteriors també ha passat d'aquesta manera. El Quique parlarà amb el Miquel i li explicarà les seves intencions amb la Cèlia. En els darrers mesos han estat molt units, ja que ella el va acompanyar a sacrificar el seu gos. El Toni fill i Nayara pretenen que l'Ainhoa els doni més detalls del passat de la seva mare, perquè volen conèixer el passat per entendre el present. Ell els explicarà un detall molt important que canviarà les vides. Finalment, en Julio parlarà amb l'Andreu per explicar-li que la Feli està bé. Tot i això, com és habitual en aquest personatge, l'Andreu tornarà a patir per ella.

Tot el que has de saber sobre la tarda de TV3 de dilluns

El capítol de la sèrie Com si fos ahir de dilluns comença a les 16:15h. Abans, els espectadors de la televisió pública de Catalunya poden veure l'informatiu presentat per el Xavi Coral i per la Raquel Sans, la previsió meteorològica i un programa de cuina presentat pel xef Marc Ribas. A continuació, podreu seguir amb una altra sèrie, 'El Paradís de les Senyores', amb Planta Baixa d'Agnès Marquès, amb Atrapa'm si Pots de Llucià Ferrer i amb l'humor de Toni Soler. Dilluns a la nit acabarà amb el Telenotícies Vespre de Toni Cruanyes i amb la nou sèrie 'Això no és Suècia'