Establiment de Lidl i el dietista Fran Susín

El formatge de Lidl recomanat pel dietista Fran Susín

El formatge té una relació qualitat preu excel·lent i el dietista explica els seus beneficis i aplicacions

Els supermercats amplien ofertes i promocions per Nadal. Les empreses dedicades al sector de l'alimentació preparen cistelles d'estalvi, per poder obtenir els productes amb un descompte important. La suma dels mateixos seria més alta si es compressin per separat, però comparant tots junts es poden aconseguir rebaixes al voltant del 40%. Per exemple, a Lidl, hi ha un formatge excel·lent que ha estat elogiat per molts dietistes i experts en gastronomia. El supermercat alemany ha aconseguit trobar la millor qualitat preu amb aquest producte i molts consumidors s'acosten a un establiment només per adquirir una mica d'aquest gran menjar.

Parlem d'un parmesà. El conegut dietista Fran Susín ha publicat un vídeo al seu perfil de Tik Tok on explica tots els aspectes positius d'aquest formatge. El vídeo s'ha fet viral i han augmentat les vendes al supermercat Lidl. Té un preu de 4,99 euros la unitat. Cada 100 grams aporten 402 calories i també té 30 grams de greixos. Es pot menjar sol i també es pot fer servir per cuinar una salsa de formatge.

A Lidl, a més d'aquest formatge, també hi trobareu moltes altres ofertes i promocions pensades pel Nadal. Peix, marisc, embotits, torrons, polvorons... Igualment, també hi podreu trobar grans vins i caves a molt bon preu, que serviran per amenitzar les festes nadalenques al costat de família i amics.

Beneficis del formatge per a la salut

El formatge, un aliment versàtil i deliciós, ofereix nombrosos beneficis per a la salut. Font rica en calci, essencial per a la salut òssia, el formatge ajuda a prevenir l'osteoporosi i enforteix les dents. També és una excel·lent font de proteïnes, fonamentals per al creixement i reparació de teixits. Els formatges com el parmesà o el txeddar contenen una quantitat significativa de vitamines del grup B, importants per al metabolisme energètic i la salut cerebral. A més, alguns formatges són rics en àcids grassos com l'omega-3 i el conjugat linoleic, que poden millorar la salut cardiovascular i reduir la inflamació.

El contingut probiòtic de certs formatges fermentats, com el formatge blau o el gouda, promou la salut digestiva i pot enfortir el sistema immunològic. Aquests beneficis fan del formatge un complement valuós en una dieta equilibrada, encara que és important consumir-lo amb moderació a causa del seu alt contingut en greixos saturats i sodi. En resum, el formatge no sols enriqueix els nostres plats amb el seu sabor, sinó que també aporta beneficis nutricionals essencials per al nostre benestar general.