Establiment Bonpreu i detall del lot estalvi de xocolata

Endolceix la prèvia de Nadal amb el lot estalvi de xocolata a Bonpreu i Esclat

El lot estalvi està disponible fins al proper 4 de desembre

Bonpreu continua oferint promocions i descomptes. Ho fa de forma quinzenal amb el fulletó d'ofertes que publica a la seva web i també ho està fent aquestes setmanes amb una sèrie de promocions prèvies a Nadal, cosa que ja us hem anat explicant a XCatalunya . En aquesta ocasió el lot estalvi és de xocolata. Podreu gaudir de dos productes de la prestigiosa marca Lindt amb 3'99 euros de descompte. Per tan sols 9'99 euros (13'98 si compressis els productes per separat) podràs comprar una caixa de bombons de 337 grams i una rajola de xocolata negra amb 85% de cacau de 100 grams.

La promoció està disponible fins dilluns 4 de desembre als establiments Bonpreu i Esclat repartits pel territori. Pots consultar a la seva web el teu establiment més proper.

Lot estalvi de xocolata a Bonpreu
Lot estalvi de xocolata | Bonpreu

Beneficis de la xocolata

La xocolata, especialment la xocolata fosca amb alt contingut de cacau, és conegut per tenir diversos beneficis per a la salut gràcies als seus components rics en antioxidants i altres nutrients. A més, la xocolata té una llarga història i ha estat associada amb diverses tradicions, incloent-hi algunes relacionades amb Nadal. Detallant una mica més sobre tots dos aspectes, trobem que la xocolata fosca és especialment rica en antioxidants a causa del seu alt contingut en compostos bioactius com els flavonoides.

Aquests antioxidants poden ajudar a reduir el dany dels radicals lliures al cos i millorar la salut del cor. Diversos estudis han suggerit que el consum moderat de xocolata fosca pot tenir beneficis cardiovasculars, com ara la millora de la circulació sanguínia, la reducció de la pressió arterial i la disminució del risc d'infart. També conté compostos com la feniletilamina, que poden tenir efectes positius a l'estat d'ànim, elevant potencialment els nivells de serotonina i endorfines al cervell. Els flavonoides presents a la xocolata també poden ajudar a protegir la pell contra el dany solar, millorant la hidratació i augmentant el flux sanguini a la pell.

La tradició de la xocolata per Nadal

Pel que fa a les tradicions nadalenques, la xocolata ha estat una part integral de les celebracions de Nadal a moltes cultures. Per exemple, a molts països és tradicional tenir un calendari d'Advent que comença l'1 de desembre i compta els dies fins a Nadal, incloent-hi petites porcions de xocolata que es consumeixen cada dia. Beure xocolata calenta és una altra tradició popular durant l'època de Nadal