Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Condis i, en primer terme, una parella formada per un home i una dona

Estalvia més de 7 euros amb un lot de productes de neteja a Condis

Tens temps per gaudir de la promoció fins el proper 2 d'abril

Nou fullet promocional dels supermercats Condis. Hi ha ofertes de tota mena, especialment d'alimentació, però avui us parlarem d'un lot estalvi de productes de neteja de primeres marques. Condis fa més accessible la neteja i cura de la llar amb una oferta excepcional. Els consumidors poden estalviar més de 7 euros en adquirir un lot de productes de neteja de marques reconegudes.

La promoció estarà disponible del 13 de març al 2 d'abril, brindant l'oportunitat d'estocar-se de productes essencials a un preu immillorable de 14,99 euros. El preu dels productes per separat seria de 22,57 euros.

Quins productes inclou el lot estalvi?

L'oferta inclou productes de tres categories diferents: detergent per a la roba, suavitzant i pastilles per a rentaplats. Aquest paquet estalvi integra 1 envàs de detergent COLON GEL en la seva versió blava i el reconegut COLON Original, juntament amb un suavitzant concentrat FLOR Original, i per finalitzar, les efectives pastilles per a rentaplats FINISH ULTIMATE ALL IN 1, amb 16 unitats gratuïtes addicionals a la caixa.

El detergent COLON GEL , presentat en un envàs que promet fins a 34 rentats, està especialment formulat per actuar fins i tot en aigua freda, garantint un estalvi energètic i una eficàcia en l'eliminació de taques. A més, la seva versió Original ofereix la qualitat i la confiança de sempre, ideal per a rentats freqüents i per mantenir la roba com a nova.

D'altra banda, el suavitzant FLOR Original, amb capacitat per a 63 rentats, deixa les peces suaus al tacte i amb una fresca aroma que perdura dies. A més, la seva concentració permet utilitzar menor quantitat de producte en cada ús, fet que es tradueix en un estalvi a llarg termini i un menor impacte ambiental.

I no podem deixar de banda el poder de les pastilles FINISH ULTIMATE ALL IN 1 , que prometen una neteja profunda i una brillantor superior a la teva vaixella. Amb 32 unitats, més 16 de regal, tindràs per a molts cicles de rentat sense preocupar-te de comprar reemplaçaments en un bon temps.

Detall del lot estalvi de neteja a Condis
Detall del lot estalvi de neteja a Condis | Condis

Trucs per utilitzar aquests productes

A més dels preus rebaixats, hi ha trucs i pràctiques que poden ajudar els consumidors a aprofitar encara més aquests productes. Per exemple, l'ús correcte de les dosis de detergent i suavitzant no només assegura una neteja efectiva, sinó que també evita el malbaratament i l'acumulació de residus a les peces. Per al detergent COLON, es recomana seguir les indicacions de dosificació segons la duresa de l'aigua i la quantitat de roba. En el cas del suavitzant FLOR, és aconsellable fer servir la tapa dosificadora per aplicar la quantitat justa.

Les pastilles per a rentaplats FINISH tenen una pel·lícula soluble en aigua, per la qual cosa no cal manipular-les amb les mans mullades. Col·locar la pastilla al dispensador de detergent de la màquina garantirà que es dissolgui completament durant el cicle de rentat, maximitzant la seva eficiència.

Aquesta oferta és una excel·lent oportunitat per als clients de Condis que busquen qualitat i economia. No només es beneficien d'un preu competitiu en productes de marques reconegudes, sinó que també poden gaudir de la comoditat de tenir un estoc de productes de neteja de llarga durada a casa seva. Condis convida tothom a visitar els seus establiments i aprofitar aquesta promoció única que combina estalvi i efectivitat per a la neteja de la llar.