Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la dreta un nen menjant

El lot estalvi de congelats amb més del 40% de descompte a Bonpreu i Esclat

La promoció és vigent fins el 22 d'abril

Els supermercats Bonpreu i Esclat afronten la recta final d'una nova quinzena de promocions amb una interessant oferta en congelats de primeres marques. Fins al 22 d'abril, es presenta un "lot estalvi" de productes congelats amb més d'un 40% de descompte sobre el preu habitual.

Què inclou el lot estalvi?

L´oferta consta d´un conjunt de productes seleccionats per satisfer una gamma diversa de gustos i necessitats culinàries. D'una banda, tenim els Piccolinis de Buitoni en dues variants: de pernil i formatge i tres formatges, tots dos en paquets de 270 g. Aquests mini pizzes són una solució perfecta per a un snack ràpid o com a aperitiu en reunions.

D'altra banda, el lot inclou un paquet de 500 g de patates Xef Gourmet de McCain, unes delicioses i cruixents patates prefregides congelades, ideals com a guarnició per a qualsevol plat. I per endolcir el tracte, s'afegeix al lot un Triple Experience de caramel de Ferrero Rocher, o alternativament, tres unitats de Raffaello, oferint una experiència de sabor exquisida i sofisticada per als més llaminers.

El preu d'aquest paquet és de només 8,95 euros, cosa que, si desglossem els preus per unitat que ofereix la promoció — 8'50 euros per als picolinis, 3,65 euros per a les patates i 4,59 euros per als postres Ferrero o Raffaello—, reflecteix un estalvi substancial en comparació de la compra individual de cada producte.

Detall de la promoció de congelats a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció de congelats a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Com podem incorporar aquests productes a la nostra cuina diària?

Els Piccolinis són excepcionalment versàtils. Escalfats al forn durant uns minuts, es poden convertir en l'acompanyament perfecte d'una amanida fresca per a un àpat lleuger. O, per què no, servir com a base per a una pizza personalitzada, afegint ingredients frescos a sobre abans de coure.

Les pomes de terra Chef Gourmet de McCain són igualment flexibles . Poden servir-se com estan per acompanyar una hamburguesa casolana o un filet de peix al forn. També es poden assaonar amb herbes i espècies abans de cuinar per a un toc extra de sabor, o fins i tot utilitzar-se com a base per a una truita espanyola una mica poc convencional.

El colofó d'or del lot, les postres de Ferrero Rocher i Raffaello, requereixen poca preparació per gaudir del seu sabor. No obstant això, per a aquells que volen experimentar, aquests poden ser trossejats i afegits a gelats casolans o utilitzats com a farciment per a creps dolços, elevant aquestes senzilles delícies a un nou nivell d'indulgència.

On i fins quan està disponible l'oferta?

Aquesta promoció és, sens dubte, una gran oportunitat per a aquells que busquen omplir el congelador amb productes de qualitat a un preu immillorable. Amb la data límit del 22 d'abril apropant-vos, és el moment perfecte per planificar una visita a Bonpreu i Esclat i aprofitar aquest lot estalvi.