Usuària satisfeta comprant a Bonpreu

Descompte del 45% a Bonpreu i Esclat: Lot d'esmorzar per només 4,69 €

La promoció estarà disponible fins al 15 de juliol

Bonpreu i Esclat s'han consolidat com a referents per oferir productes d'alta qualitat a preus accessibles. Aquest estiu, totes dues cadenes, pertanyents al Grup Bon Preu, han llançat una oferta que agradarà als amants dels bons esmorzars: un lot d'esmorzar complet amb un 45% de descompte.

Què inclou el lot estalvi?

La promoció inclou tres productes de primeres marques, ideals per gaudir d'un esmorzar equilibrat i deliciós. El lot està compost per galetes caramel·litzades Lotus Biscoff (250 g), magdalenes mini bombó La Granja (200 g) i suc de taronja Granini (1 l). Originalment, aquest lot tenia un preu de 8,67 €, però gràcies al descompte del 45%, ara el pots adquirir per tan sols 4,69 €.

Les galetes Lotus Biscoff són conegudes mundialment pel seu sabor únic i cruixent. Aquestes galetes caramel·litzades són perfectes per acompanyar el cafè del matí o com un snack a qualsevol hora del dia. Fetes amb ingredients naturals, ofereixen un toc dolç sense ser embafadores. La seva mida de 250 grams és ideal per compartir en família o per gaudir durant diversos dies, mantenint sempre la frescor i el sabor inigualable.

Les magdalenes mini bombó de La Granja són petites delícies de rebosteria que combinen l'esponjositat d'una bona magdalena amb el sabor intens de la xocolata bombó. Perfectes per a un esmorzar complet o com un caprici dolç per a mig matí. La presentació en format mini és ideal per controlar les porcions i gaudir d´un petit luxe sense excessos. A més, La Granja és una marca reconeguda pel seu compromís amb la qualitat i la tradició , utilitzant ingredients d'alta qualitat per oferir productes que recorden la rebosteria casolana.

El suc de taronja Granini és un clàssic per esmorzar. Elaborat amb taronges 100% naturals, sense conservants ni sucres afegits, aquest suc és una font rica de vitamina C i un complement perfecte per a un esmorzar nutritiu i refrescant. L´envàs d´un litre és ideal per a tota la família i garanteix que cada got estigui ple de sabor i frescor. Granini és una marca que s'ha guanyat la confiança dels consumidors pel seu compromís amb la qualitat i l'autenticitat, assegurant que cada glop sigui una experiència plaent i saludable.

Imatge d'una oferta de supermercat que inclou galetes caramel·litzades Lotus Biscoff de 250 g, magdalenes mini bombó La Granja de 200 g i un litre de suc de taronja Granini, tot per un preu de 4,69 euros.
Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Marques de qualitat i amb un reconegut prestigi

Els productes inclosos al lot són de marques reconegudes i fiables, cosa que assegura que els consumidors obtindran productes d'alta qualitat. La selecció de marques com Lotus, La Granja i Granini reflecteix la dedicació de Bonpreu i Esclat per oferir només el millor als seus clients. Aquesta confiança en les marques seleccionades garanteix que cada producte complirà les expectatives de sabor i qualitat, proporcionant una experiència d'esmorzar excepcional.