Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un supermercat Bonpreu ia la dreta, dins d'un cercle, la promoció de coques referenciada a la notícia

Gaudeix del millor assortiment de coques dolces i salades a Bonpreu a preus increïbles

Noves ofertes i promocions als supermercats Bonpreu i Esclat

Gaudir de la gastronomia local és una de les grans alegries de la vida. Per fer-ho a un preu competitiu, Bonpreu és la destinació indiscutible. Amb una varietat de coques dolces i salades és el lloc ideal per a aquells que busquen qualitat i economia en un sol lloc.

Les coques, una mena de massa plana fornejada que pot ser tant dolça com salada, són un element fonamental a la cuina catalana i mediterrània. Bonpreu ha sabut capturar l'essència d'aquest plat tradicional i ha ofert una varietat que promet satisfer tots els comensals.

Coques salades: Sabor i tradició, ideal per a qualsevol moment del dia

Les opcions salades comencen amb la "Coca de recapte llarga d'escalivada o de carbassó" per només 10,90 €/kg. Aquesta coca combina la riquesa de les verdures rostides o el suau sabor del carbassó, perfecta per als que busquen una opció vegetariana plena de sabor.

A continuació, per 14,90 €/kg, la Coca de recapte de calçots és una elecció ideal per als amants de la ceba tendra. Els calçots, un tipus de ceba tendra típica de Catalunya, són rostits i col·locats sobre la massa, creant un sabor únic i una textura que fa aigua la boca.

La Coca de forner amb llardons, a 15,90 €/kg, és una mostra de la cuina catalana en la màxima expressió. Amb llardons, que són petits trossos de cansalada, aquesta coca és rica i satisfactòria, una elecció perfecta per a un esmorzar ple d'energia o un sopar reconfortant.

Finalment, la "Coca de llardons mitjana d´elaboració pròpia", a un preu de 6,50 € per unitat, presenta una textura cruixent gràcies als llardons, que són llardons, proporcionant un sabor intens i terrós.

Coques dolces: El final perfecte per a qualsevol àpat

Al costat dolç, per 8,90 €/kg, trobem de diferents tipus. Començant per la coca d'elaboració pròpia amb pinya, és una oda a la fruita. La pinya proporciona una dolçor natural i una textura sucosa que contrasta meravellosament amb la base cruixent de la coca. També hi ha de xocolata blanca, de nous, de poma, de crema o de llimona.

Assortiment de coques de Bonpreu i Esclat
Assortiment de coques a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

El millor maridatge

Cada coca salada es pot combinar perfectament amb una varietat de vins i cerveses locals. Per exemple, la coca d'escalivada marida excepcionalment bé amb un vi blanc fresc i afruitat, mentre que la coca de llardons es pot acompanyar d'una cervesa artesanal de cos mitjà que complementi els sabors rics i fumats de la cansalada.

Per a les coques dolces, un cava català o un vi dolç com el Moscatell són acompanyants perfectes. La seva dolçor i efervescència netegen el paladar i realcen els sabors fruiters de les cobertures de les coques.

On i fins quan estarà disponible aquesta promoció?

Fins al proper 5 de febrer del 2024 es podrà gaudir d'aquests productes als preus referenciats en aquesta notícia. Es podran comprar a tots els establiments Bonpreu i Esclat. Amb opcions per a cada paladar i cada butxaca, es converteix en el lloc ideal per descobrir i gaudir d´un dels plats més emblemàtics de la gastronomia catalana. Ja sigui per compartir en una reunió familiar, com a aperitiu o bé per esmorzar o berenar.