Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu. A l'esquerra, dins d'un cercle, alguns dels productes referenciats a la notícia

Bonpreu: Oferta només en línia amb un 10 % de bonificació en aquests productes

La promoció estarà disponible fins al proper 5 de febrer

Els supermercats Bonpreu i Esclat han llançat una oferta exclusiva en línia que és perfecta per als amants del que és orgànic i sostenible. Amb un 10% de bonificació en una gamma seleccionada de productes ecològics, Bonpreu demostra el seu compromís amb el medi ambient i la salut dels clients.

Aquesta oferta, que només està disponible a la plataforma en línia de Bonpreu des del 23 de gener fins al 5 de febrer de 2024 , inclou una varietat de productes orgànics, des de fruites i verdures fresques fins a articles de rebost essencials.

Els clients que tinguin la Targeta Client de Bonpreu poden gaudir d'aquesta promoció, cosa que subratlla el valor de formar part de la comunitat de Bonpreu. Els diners s'acumularan al seu compte, juntament amb l'1% habitual de totes les compres i altres promocions que hi pogués haver. Quan el client ho desitgi pot demanar el descompte d'aquests diners a la seva propera compra ja sigui física o a través de la web.

Alguns dels productes que es poden trobar són plàtans, tomàquets, mongetes i tota mena de fruites i hortalisses. Per als amants de la carn hi ha diversos preparats com hamburgueses o carn picada de vedella ecològica. Sense oblidar macarrons, xocolata o llet. En aquest enllaç podeu consultar tots els productes disponibles.

Spot BON PREU 2019 HD

Productes ecològics: Qualitat, salut i compromís amb el medi ambient

La importància dels productes ecològics no es limita a la nutrició individual; el seu impacte és molt més ampli. Els aliments orgànics són cultivats i processats sense l'ús de pesticides sintètics ni fertilitzants químics, cosa que no només és beneficiosa per a la nostra salut sinó que també protegeix la biodiversitat i redueix la contaminació de l'aigua i del sòl.

El consum de productes ecològics també té efectes positius a l'economia local i global. En donar suport a l'agricultura ecològica, els consumidors contribueixen al suport dels agricultors locals i a l'economia circular, que afavoreix l'ús eficient dels recursos i la reducció de residus.

L'oferta de Bonpreu és un pas més cap a un futur sostenible i una oportunitat perquè els consumidors facin eleccions que beneficiïn tant el benestar com el del planeta. Amb iniciatives com aquesta, Bonpreu no només s'estableix com un líder al mercat de supermercats a Catalunya sinó també com una empresa compromesa en la promoció de pràctiques de consum responsables.