Muntatge amb una imatge de la façana d'un establiment Condis i en un cercle a la cantonada superior dreta una oferta d'embotit i cervesa

Estalvia més de 20 euros per Nadal amb un lot estalvi de 9 productes a Condis

Condis publica un nou fulletó d'ofertes, que estaran disponible fins el proper 2 de gener

S'acosta Nadal i tots els supermercats ofereixen promocions als clients perquè puguin estalviar en les compres. Condis és una de les cadenes que no ha volgut deixar passar aquesta oportunitat i ha llançat un fulletó amb una oferta estrella que és un lot estalvia en què podràs estalviar més de 20 euros.

Quins productes tindràs si compres aquest lot estalvi?

El lot està compost per nou productes. El principal és un maletí d'espatlla d'enceball ibèrica de la marca Iglesias . Es divideix en 12 sobres de 100 grams i 2 sobres més amb els ossos tallats. L'espatlla de porc ibèric, provinent del porc ibèric criat a Espanya, és coneguda per la seva alta qualitat i sabor excepcional. Aquesta carn es caracteritza per la textura tendra i el greix intramuscular, que li confereix un sabor sucós i ric. El porc ibèric s'alimenta principalment de glans i pastures naturals, cosa que influeix en la qualitat de la seva carn.

El segon dels productes és un tascó  de formatge Reserva Albéniz de 400 grams . Un producte ideal per a un sopar o bé un pica-pica previ.

250 grams de llonganissa de pagès de la marca Subirats és el tercer dels productes. En termes de la seva informació nutricional, la llonganissa de pagès és rica en proteïnes i greixos, amb un contingut calòric relativament alt, que és típic als embotits curats.

I finalment, el quart producte que en realitat són sis, són les cerveses Voll-Damm, una de les que agraden més a Catalunya. La cervesa Voll-Damm és coneguda per ser una cervesa lager de doble malta. És famosa pel sabor intens i el cos robust, amb un nivell d'alcohol més elevat que les lagers tradicionals. Voll-Damm es caracteritza pel seu color ambre daurat i el sabor lleugerament amarg, equilibrat amb notes de caramel i malt torrat. Aquesta cervesa és apreciada per la seva qualitat i ha estat premiada en nombrosos concursos internacionals. És ideal per als que busquen una cervesa amb més caràcter i profunditat de sabor.

Quant costa i quant t'estalvies?

El preu del lot és de només 55 euros. Els productes per separat costarien 75'38 euros per la qual cosa estalvies més de 20 euros. Es podria dir que comprant el pernil et regalen la resta de productes ja que comprat per separat el preu del pernil ja seria aquest. Tens temps fins al dimarts 2 de gener per comprar-lo.

Lot estalvi de Condis
Lot estalvi de Condis | Condis

Condis, una cadena de supermercats molt coneguda a Catalunya

Condis és una cadena de supermercats amb seu a Catalunya, fundada el 1961 pels germans Condal-Escudé. Un d'ells, Ramon, va ser President del RCD Espanyol. Actualment, Condis té una destacada presència a Catalunya i Aragó, encara que en el passat també va operar a Madrid, Castella i Lleó i Castella-la Manxa. La companyia ha experimentat un creixement notable al llarg dels anys, comptant el 2021 amb prop de 600 establiments, incloent tant botigues pròpies com franquiciades. En termes d'ingressos, Condis va reportar aproximadament 890 milions d'euros el 2020. L'estratègia comercial de Condis s'ha centrat a enfortir la seva presència a la comunitat d'origen, Catalunya, incloent-hi la venda d'alguns dels seus establiments a Madrid a altres grups de supermercats .