Muntatge d'una dona veient la televisió amb el logotip de Movistar +

Els clients de Movistar gaudiran de noves pel·lícules i sèries gràcies a un acord

Movistar Plus+ inclourà el cinema i les sèries de SkyShowtime durant dos anys

Movistar Plus+ ha fet públic aquest divendres que ha arribat a un acord amb SkyShowtime per incloure els continguts a la seva plataforma. En un comunicat, Movistar Plus+ ha explicat que la mesura comportarà l´arribada d´una àmplia oferta de continguts de grans títols de cinema i sèries de SkyShowtime. D'aquesta manera, l'aplicació amb produccions de la indústria de Hollywood estarà disponible per als clients de la companyia espanyola des de principis del 2024.

Els usuaris tindran un accés fàcil a la navegació de SkyShowTime i un canal lineal nou. L'acord ha estat signat per un període de dos anys. Amb aquesta aliança la plataforma de Telefónica consolida l'estratègia d'"agregador de continguts" mentre que SkyShowtime guanya nous subscriptors ampliant-ne l'impacte. El catàleg inclou diversos gèneres i categories d'audiència, incloent-hi drames, contingut infantil i familiar, franquícies destacades, pel·lícules d'estrena, programació local o documentals. Alguns dels títols que es podran veure són Alguns dels títols destacats disponibles a la plataforma inclouen "Violent Night", "The Super Mario Bros. Movie", "The Holiday", "How the Grinch Stole Christmas", "Dungeons & Dragons : Honor Among Thieves", "Top Gun: Maverick", "It's a Wonderful Life", "Scott Pilgrim vs. the World", "Transformers: Rise of the Beasts", i "Bad Santa". A més, la plataforma presenta títols populars com "Oppenheimer", "Fargo", i "Doctor Who".

SkyShowtime és un servei de subscripció de vídeo sota demanda (SVOD), llançat el 2022, que resulta d'una associació entre Comcast Corporation i ViacomCBS Inc. Ofereix una àmplia gamma de contingut premium i original de Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+ , SHOWTIME®, Paramount Pictures i Nickelodeon. SkyShowtime està disponible a més de 20 territoris europeus, incloent Espanya, Portugal, els països nòrdics, els Països Baixos i Europa Central i de l'Est, amb un catàleg que abasta diferents gèneres i categories d'audiència, des de drames amb guió fins a contingut familiar i documentals ​.

Opcions de subscripció a Movistar +

Per subscriure't a Movistar Plus+, tens diverses opcions disponibles. Pots optar per plans de Fusión que inclouen Movistar Plus+, amb diverses modalitats com Fusión Inicia Infinito, Fusión Selección amb Futbol, ​​Fusión Selección Ficción i Fusión Total Plus. Els preus d'aquestes opcions varien, per exemple, la Fusión Inicia Infinito té una oferta de 34,50€/mes i la Fusión Total Plus una oferta de 85€/mes. A més, pots afegir paquets addicionals com Cinema amb Disney+ per 10€/mes o Canal Toros per 20€/mes.

Movistar Plus+ Lite, disponible per a clients de qualsevol operador, ofereix humor, sèries originals i internacionals, esports i més per 8€ al mes. Per a més detalls sobre les opcions i preus, visiteu el lloc web de Movistar Plus+ aquí .