Muntatge amb la imatge d'un establiment Condis ia l'esquerra, dins d'un cercle, la promoció referenciada a la notícia

L'oferta per a un sopar de pica-pica a Condis que no et pots perdre

Condis us ofereix un descompte comprant 3 productes que combinen molt bé

Condis Supermercats ha llançat una promoció que convida els comensals a gaudir d'un sopar de pica-pica amb productes d'alta qualitat a un preu irresistible. Per només 8,99 euros, la cadena de supermercats ofereix un lot estalvi amb un conjunt de productes seleccionats per a una experiència gastronòmica deliciosa i nutritiva.

El lot estalvi de Condis inclou tres productes

Un tros de formatge: Elaborat amb llet crua d'ovella Albéniz, aquest formatge de 400g, valorat en 7,95 euros, és conegut pel sabor intens i la textura ferma. Aquest producte és perfecte per als que aprecien un formatge amb caràcter i profunditat en els seus sopars de pica-pica.

Una bossa de bastonets de pa: La Rustica, de 200g i per 1,79 euros, ofereix una opció cruixent i deliciosa per acompanyar qualsevol tipus de dip o per gaudir per si sols.

Una bossa de nous: La selecció de nous Borges de 130g, el preu dels quals és de 2,59 euros, afegeix un toc saludable i una textura cruixent a taula. Les nous són conegudes pel seu alt contingut en àcids grassos omega-3, que contribueixen a la salut cardiovascular.

Aquests preus, que en total sumen 12,33 euros, són per als productes per separat. Comprant el lot estalvi, el preu final és de 8'99 euros per la qual cosa els bastonets de pa i la bossa de nous et surten pràcticament de franc.

Els productes seleccionats per a aquest lot no només són de gran qualitat sinó que també ofereixen una varietat de textures i sabors que es complementen entre si. El formatge d'ovella Albéniz, amb la textura granulada i el sabor intens, marida a la perfecció amb el cruixit suau dels bastonets de pa i la riquesa natural de les nous Borges.

Lot estalvi de formatges, pa i nous a Condis
Lot estalvi de formatges, pa i nous a Condis | Condis

Valors nutricionals dels productes

Des del punt de vista nutricional, aquest lot ofereix una combinació equilibrada de proteïnes, greixos saludables i carbohidrats. El formatge proporciona proteïnes i calci, mentre que les nous són una font excel·lent de greixos saludables i antioxidants. Els bastonets, per la seva banda, són ideals per afegir un toc cruixent sense excedir-se en calories.

Aquesta oferta de Condis és una oportunitat perfecta per als que busquen un sopar de pica-pica amb productes de qualitat sense haver de gastar gaire. La cadena de supermercats es compromet a proporcionar productes que no només satisfan el paladar sinó que també contribueixen a una dieta equilibrada.

La disponibilitat d'aquesta oferta és fins al proper 30 de gener de 2024 i es podrà comprar als establiments Condis.