Muntatge de l´interior d´un establiment Bonpreu. A l'esquerra, dins d'un cercle, una sopa amb galets

El regal de Bonpreu per a la teva escudella de Nadal

Bonpreu continua oferint ofertes i promocions als seus clients, també en període nadalenc

L'Escudella de Nadal és més que una recepta tradicional a Catalunya; és una part integrant de la identitat i les celebracions nadalenques, especialment del dia de Nadal. Aquest plat, que combina l'escudella, una mena de sopa, amb la carn d'olla, un bullit de carns i verdures, és sinònim de reunió familiar i festivitat. L'escudella és la primera part del plat i se serveix com un brou clar amb galets, una pasta amb forma de cargol gros que és característica de la gastronomia catalana. El brou s'elabora amb un lent bullit de diferents verdures i carns, entre les quals poden estar el pollastre, la vedella, i de vegades fins i tot embotits i ossos de pernil, que li atorguen un sabor profund i complex.

La carn d'olla segueix com a segon plat, on les carns i verdures cuites al brou se serveixen en una font gran perquè els comensals se serveixin a gust. La pilota, una gran mandonguilla condimentada amb herbes i espècies, és l'estrella de la carn d'olla i és esperada amb ànsia per molts. L'endemà, Sant Esteve, hi ha costum d'aprofitar la carn que ha sobrat per fer canelons.

Quan va començar aquesta tradició?

La tradició d'aquest plat es remunta a temps medievals i encara que avui dia hi ha variacions, l'essència es manté: és un plat que abraça la simplicitat i la qualitat dels ingredients locals. És un reflex clar de la cuina catalana, que es basa en l'estacionalitat i els productes que es tenen més a prop.

Als supermercats Bonpreu i Esclat, aquesta tradició se celebra i es fa accessible a tothom, amb ofertes especials durant la temporada nadalenca. En aquest article us parlem d´una oferta ideal per al dinar del Dia de Nadal. En comprar una safata de 'pilotilles', que conté 88 unitats amb un pes de 550 grams per 4,49 euros, s'obsequia un paquet de galets de la marca Bonpreu de 500 grams. Aquesta promoció no només ressalta la importància de mantenir les tradicions culinàries, sinó que també ofereix una manera pràctica i econòmica de preparar aquest plat tan emblemàtic durant les festes.

Aquesta oferta de Bonpreu i Esclat no només és convenient econòmicament sinó que també és culturalment significativa. Reflecteix el compromís dels supermercats amb les tradicions locals i el desig de participar en la celebració del Nadal català. En proporcionar els ingredients clau per a l'Escudella de Nadal, Bonpreu i Esclat es converteixen en còmplices de les festivitats i facilitadors de moments familiars que es recordaran durant anys.

Fins quan i on aconseguir els productes de la promoció?

Si bé és habitual que els galets siguin més grans, a moltes altres persones els agrada aquesta mida. El menjar sortirà bo de totes dues formes. Encara que l'ideal és que aquesta recepta es faci el Dia de Nadal, la promoció dura fins al proper 8 de gener de 2024 pel que encara tens força dies. L'oferta està disponible als establiments de Bonpreu i Esclat. La cadena de supermercats ha habilitat un cercador a la seva web perquè trobis el més proper a la teva zona. En aquest enllaç ho pots consultar.

Promoció de galets a Bonpreu
Promoció de galets a Bonpreu | BonpreuEsclat