Muntatge amb un establiment Bonpreu i el lotus estalvi referenciat a la notícia

Lot estalvi amb 5 productes de primeres marques a Bonpreu: Més del 40 % de descompte

Els establiments Bonpreu i Esclat ofereixen diverses promocions durant aquest Nadal

La gastronomia mediterrània, reconeguda mundialment pels seus beneficis i exquisidesa, s'acosta a les llars amb l'oferta de 5 productes de primeres marques que ofereix Bonpreu i Esclat . Una selecció de productes de qualitat a un preu immillorable. Per només 6,95 euros, els consumidors poden adquirir un lot valorat en 13'07 euros, gaudint així d'un estalvi superior al 46% sense sacrificar-ne la qualitat i el sabor.

Què inclou el lot estalvi?

Aquest lot estalvi inclou diversos productes ideals per fer el vermut. Unes olives farcides d'anxova de la marca Serpis, una referència de qualitat al mercat espanyol. Una bossa de creïlles fregides Lay's Mediterrànies, que incorporen el toc saludable de l'oli d'oliva. Cloïsses al natural de la marca Dani, que aporten la frescor del mar a qualsevol taula. Una bossa de cacauets amb mel i sal d'Eagle, perfectes per a un snack saludable i energètic. I per arrodonir aquesta experiència culinària, un paquet amb 6 ampolles de 250 ml de la tradicional cervesa San Miguel Especial, que promet ser l'acompanyant ideal per a aquests aperitius.

Beneficis nutricionals d´aquests productes

La combinació d'aquests productes no és només una delícia per al paladar, sinó que també ofereix beneficis nutricionals. Les olives són una font de greixos monoinsaturats , coneguts per les seves propietats cardioprotectores, mentre que les cloïsses ofereixen un alt contingut de ferro i proteïnes de qualitat. Els cacauets, per la seva banda, són rics en proteïnes i greixos saludables, a més de ser una font d'energia excel·lent. Junts aquests productes ofereixen una varietat de textures i sabors que satisfan tant les necessitats nutricionals com els desitjos dels qui els tastaran.

Lot estalvi amb diversos productes per prendre l'aperitiu
Lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

A més de ser una opció econòmica, aquest lot estalvi us ofereix la possibilitat d'explorar el maridatge entre aliments i begudes. La cervesa San Miguel Especial, amb el seu sabor balancejat i notes refrescants, complementa perfectament la riquesa de les olives. També amb la suavitat de les cloïsses, mentre que la textura cruixent de les patates fregides i la dolçor salada dels cacauets creen una experiència de sabor molt recomanable.

Disponible als establiments Bonpreu i Esclat, aquest lot és ideal per a les celebracions nadalenques, reunions amb amics o simplement per gaudir d'un moment de relax a casa. Tens temps per comprar-lo fins al dilluns 8 de gener de 2024. A la web de la cadena de supermercats pots consultar l'establiment que estigui més a prop teu.