Muntatge amb una imatge de l'entrada d'un establiment Condis ia la cantonada superior dreta, dins d'un cercle, el lot estalvi de la notícia

Condis et regala 6 productes comprant un pernil: Tens temps fins al 2 de gener

Aquesta i altres promocions les pots trobar als establiments de la cadena de supermercats catalana

Les famílies i els amics es reuneixen en aquestes dates nadalenques i els supermercats preparen ofertes perquè els clients tinguin els millors productes al millor preu. Condis no n'és una excepció i al seu darrer fulletó d'ofertes trobem, entre altres promocions, un "lot estalvi", una oferta que combina productes d'alta qualitat amb un valor nutricional destacat, ideal per a les festivitats i reunions familiars. El lot té un preu de 169 euros (costaria 212,24 comprant els productes per separat) i ofereix una selecció d'aliments tradicionals i nutritius per gaudir-ne en companyia.

Només el pernil ja té un preu de 169 euros, per la qual cosa els altres sis productes són un regal. El "lot estalvi" inclou un "pernil d'enceball BOADAS 50%", que és pernil curat d'alta qualitat. Aquest producte és una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat i conté aminoàcids essencials, vitamina E i diverses del complex B, que són essencials per al sistema nerviós i el cervell. A més, és ric en minerals com el ferro, el zinc i el seleni, que contribueixen a cura del cabell i a la prevenció de l'anèmia.

Els 6 productes de regal

El lot també ofereix un tascó de 200 grams de formatge d'ovella curat elaborat amb llet Condis. Els formatges curats són coneguts per la seva riquesa en calci i fòsfor, dos minerals essencials per a la salut òssia. També proporcionen proteïnes i poden ser una bona font de vitamines liposolubles, com la vitamina A i vitamina D, a més de vitamines del complex B.

A més, s'inclou una peça de llonganissa ibèrica i una peça de xoriço ibèric, tots dos de Jabugo. Es tracta d'embotits ibèrics amb un alt contingut en proteïnes i greixos, alguns dels quals són àcids grassos insaturats beneficiosos per a la salut. Aquests productes aporten sabor i nutrició a qualsevol àpat i són perfectes per servir en plats d'embotits o com a part de receptes més elaborades.

Per acompanyar aquests productes, el lot ofereix 1 flascó d'espàrrecs blancs CARRETILLA i 2 ampolles de vi de la Denominació d'Origen del Priorat TENDRESA de 75 cl. El vi, especialment el vi negre com el del Priorat, és ric en polifenols, que tenen propietats antioxidants i poden contribuir a la salut cardiovascular quan es consumeixen amb moderació.

Imatge amb tots els productes del lot estalvi de Condis
Lot estalvi de Condis | Condis

On i fins quan comprar el lot estalvi?

El lot estarà disponible fins al proper 2 de gener de 2024 i es pot comprar a tots els establiments Condis. La cadena de supermercats posa un cercador a la seva web a disposició dels seus clients perquè trobin la botiga més propera.Es pot consultar en aquest enllaç .