Secció de fruita i verdura d'un supermercat Bonpreu

Fins al 18 de desembre aconsegueix 6 vins negres de regal a Bonpreu

Amb Bonpreu el Nadal és més fàcil gràcies al catàleg de productes rebaixats

Els supermercats Esclat i Bonpreu han ampliat les ofertes entre el 5 i el 18 de desembre per poder-te fer la vida més fàcil. L'empresa catalana és conscient dels dinars i sopars de Nadal amb amics i família i vol rebaixar els preus perquè als seus clients no els falti de res. Per exemple, una espatlla de pernil d'esquer 50% raça ibèrica preparada en 18 sobres més sis ampolles de vi negre del celler Comte de Caralt de la Denominació d'Origen Catalunya té un preu de 59,95 euros. El preu de tot el lot és el mateix que el preu del pernil, cosa que vol dir que les sis ampolles de vi són un regal.

Les ofertes, promocions i descomptes es poden consultar a la pàgina web de Bonpreu , però els clients també trobaran aquesta informació en paper a l'entrada de tots els establiments. Si no en trobeu, que no dubteu en contactar amb el personal que, sens dubte, us ajudaran per facilitar-vos un exemplar. La majoria de descomptes d'aquest període estan enfocats per Nadal, ja que són productes que se solen degustar durant aquestes dates.

Al perfil oficial de Twitter, Bonpreu ha publicat l'anunci de les seves ofertes entre el 5 de desembre i el 18 de desembre del 2023.

Altres ofertes disponibles

Entre els dies 5 i 18 de desembre, els clients d'Esclat i Bonpreu no només podran aconseguir pernil i vi negre a un preu assequible. També podran fer-se amb una gran varietat de carn, embotits , peix, així com productes relacionats amb les postres, com torrons, polvorons i altres dolços. Per exemple, una caixa de formatge d'ovella curat Flor de Esgueva i una ampolla d'oli d'oliva verge extra per 22,95 euros, quan el preu anterior superava els 35.

Més serveis disponibles a Bonpreu - Esclat

Bonpreu - Esclat té una quota de mercat important a Catalunya i competeix amb altres establiments comercials del mateix sector com ara Mercadona, Dia, Carrefour, etc. Com a valor afegit, l'empresa catalana ha creat una xarxa de benzineres d'autoservei on pots aconseguir proveir el teu vehicle a un preu molt inferior respecte de les estacions de servei habituals.