Muntatge d'un telèfon amb el logotip de TikTok i una noia gesticulant parar

Arriba a Catalunya el gelat que s'ha fet viral a Tik Tok i ja arrasa a mig món

Ja ha arribat al nostre país el gelat que volen tastar fins i tot les grans celebritats del moment

Amb l'arribada de l'estiu, sens dubte al nostre congelador no hi poden faltar uns bons gelats. La veritat és que sol ser molt comú tenir gelats de diferents supermercats a la nostra nevera. No obstant, ara n'hi ha un altre que ja estàs trigant a fer-li un lloc: el gelat de Nutella.

És un altre dels gelats més desitjats, després de l'èxit del gelat de Ferrero Rocher. A la xarxa social Tik Tok ja podem veure reaccions de tota mena d'aquelles persones que ja l'han provat. I, veient que suma milers de reproduccions, no és estrany que aquest gelat estigui causant tant furor.

Aquest any, Nutella celebra el seu 60è aniversari i, per això, ha sorprès amb un gelat que porta el seu sabor característic. Ara bé, tampoc no és la novetat de l'any, ja que la companyia ja va ampliar en el passat la seva oferta amb altres productes molt similars. Parlem dels gelats Kinder Xocolata, Ferrero Rocher Triple Experience Caramel i Raffaello Triple Experience Raspberry, 3 productes molt diferents i que van agradar molt.

El gelat de Nutella que tothom vol tastar

Tot i que encara no està disponible a tot Espanya, el cert és que en unes setmanes segurament podrem trobar-lo a tots els supermercats. Es presenta en una terrina de color blanc, amb la seva inconfusible foto de Nutella. Aquest gelat sorprenent perquè combina 3 capes de Nutella, amb el sabor inconfusible del gelat d'avellana i cacau.

terrina de Nutella sobre taula amb gelat en bol blanc
El gelat de Nutella que arrasa a Tik Tok | Nutella

El gelat de Nutella comença amb una capa gruixuda de Nutella i just a sota comença el gelat d'avellana i cacau. Té una textura suau i cremosa, acompanyada de vetes de Nutella. A aquesta combinació se sumen uns remolins envoltants i una nova capa de Nutella a la part central de la terrina.

Ja al fons, compta amb una capa addicional de Nutella, que ofereix un tancament deliciós. I és que combina els ingredients amb l'icònic sabor de la famosa crema d'avellanes.

Aquest gelat es pot trobar a diversos supermercats ja des del mes de maig passat. El seu preu, potser, és el que t'agradarà menys, ja que cada terrina té un preu de 5,99 €. Barat no és, però la veritat és que és un gust que agrada a molts.

Preus i ofertes actualitzats el dia 15/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.