Muntatge amb imatge d'un establiment Condis ia l'esquerra, dins d'un cercle, un arròs a la cubana

Cuina un arròs a la cubana a un preu insuperable amb l'oferta de Condis

Noves promocions als establiments Condis per començar l'any

Amb la nova promoció de Condis, preparar un deliciós arròs a la cubana ara és més accessible que mai. La cadena de supermercats ofereix una oferta que inclou els ingredients essencials per a aquesta recepta clàssica a un preu competitiu de només 3,80 euros. Els productes tenen un preu de 5,62 euros per separat i són tots de primeres marques. L'oferta té un descompte superior al 32%.

Què inclou la promoció?

El lot inclou un paquet de tomàquet fregit Orlando en un pràctic pack de tres, cadascun amb 212,9 grams, perfecte per aportar aquest sabor tradicional i casolà al plat. Acompanyant el tomàquet, l'oferta compta amb mitja dotzena d'ous Roig, provinents de gallines criades en condicions de benestar , garantint no només un sabor autèntic, sinó també responsabilitat amb l'origen dels productes. Per completar la base d'aquest plat, s'hi inclou un paquet d'arròs extra Nomen d'1 quilogram, conegut per la qualitat i el gra consistent que queda solt i perfecte després de la cocció.

Un àpat amb bona aportació nutricional

En termes de valors nutricionals, aquests productes combinen proteïnes, carbohidrats i lípids necessaris per a una dieta equilibrada. El tomàquet fregit és ric en licopè, un antioxidant, i les vitamines A i C, mentre que l'arròs és una font d'energia d'alliberament lenta excel·lent pel seu contingut en hidrats de carboni. Els ous, per la seva banda, són una font de proteïna d'alta qualitat i contenen vitamina D i B12, essencials per a la salut òssia i la funció nerviosa, respectivament.

Per als aficionats a la cuina que busquen fer un tomb a la recepta tradicional de l'arròs a la cubana, et suggerim afegir un pessic de safrà a l'arròs per a un toc de color i sabor. O, per a aquells que prefereixen un extra de proteïnes, poden afegir uns trossos de pernil al tomàquet fregit per a un sabor més robust. L'altre dubte és... plàtan fregit sí o no? Això va al gust de cadascú.

Aquesta oferta estarà disponible a tots els establiments Condis fins al proper 16 de gener de 2024. Això permet als consumidors gaudir d'un àpat deliciós i nutritiu sense comprometre el pressupost. Aprofita aquesta promoció i porta a la teva taula el sabor de la tradició a un cost insuperable!

Oferta per cuinar arròs a la cubana a Condis
Oferta per cuinar arròs a la cubana a Condis | Condis