Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu. A l'esquerra, dins d'un cercle, diversos formatges

La millor selecció de formatges a Bonpreu: Encara tens dos dies per comprar-los

La promoció estarà disponible fins al 8 de gener de 2024

Els amants del formatge tenen una cita imprescindible a Bonpreu amb una selecció de formatges que promet delectar els paladars més exigents. Amb descomptes exclusius, aquesta és una oportunitat daurada per explorar un assortiment de sabors i textures.

Molta varietat de formatges

Cada formatge a la selecció de Bonpreu explica una història única, començant pel Formatge Curat Reserva García Baquero, un formatge curat que es ven a 18,95€/kg, perfecte per als que aprecien una textura ferma i un sabor intens i madurat. D'altra banda, el Formatge d'ovella Bonpreu, a 14,59€/kg , ofereix una experiència més suau i un subtil toc de nou, mentre que el Formatge Brie Cantorel, a 10,95€/kg, es distingeix per la seva cremositat i sabor delicat.

També hi podem trobar el Formatge d'ovella amb romaní El Pastor, marcat a 19,95€/kg, una obra mestra del sabor que conjuga la llet d'ovella amb un toc de romaní per a una experiència gustativa inoblidable.

No menys impressionant és el Formatge d'ovella Flor d'Esgueva, una de les marques més reconegudes, a 16,95€/kg, que ofereix una textura única i un sabor que transporta els turons verds del seu origen. I pels aventurers del gust, el Formatge amb Tòfona Chamois d'Or, al preu premium de 27,95€/kg, combina la riquesa del brie amb el luxe de la tòfona.

Imatge amb diversos formatges de la promoció de Bonpreu
Promoció de formatges a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Valors nutricionals i maridatge

Cada formatge és una font excel·lent de proteïnes i calci, encara que varien en contingut de greix i maduració. El maridatge adequat pot realçar-ne el gaudi: el curat Reserva combina bé amb vins negres robusts, el d'ovella amb cerveses artesanals i el brie amb vins blancs lleugers o cava .

Com es poden fer servir a la cuina?

Aquests formatges no només són ideals per a una taula de formatges, sinó que també poden transformar plats cuinats. El Reserva és magnífic en lasanyes i gratinats, el d'ovella en amanides i sandvitxos, i el brie fos sobre una baguette o en pasta de full.

L'oferta està disponible fins al 8 de gener de 2024 i es pot comprar online o a qualsevol dels establiments Bonpreu i Esclat. A la seva pàgina web pots veure quin establiment és més a prop de casa teva. No deixeu passar l'oportunitat d'enriquir la vostra experiència culinària amb aquests formatges seleccionats amb cura , disponibles només per temps limitat.