Home sorprès assenyalant Aldi

Només a Aldi: el producte que causa furor entre els amants de la bona cuina

Si t'agrada el picant, t'encantarà la nova salsa que podem trobar a Aldi inspirada en el 'mojo picón'

El picant és un producte que alguns estimen i altres odien amb totes les forces. Fa uns anys, al nostre país eren pocs els aliments que podíem trobar picants als diferents supermercats. Ara, però, cada cop anem trobant més productes d'aquest tipus perquè també ampliem la nostra cultura culinària.

I és que menjar picant no ho hauríem de fer només per moda, perquè compta amb grans beneficis. Ens ajuda, per exemple, a enfortir el nostre cor, gràcies a les propietats antiinflamatòries i antioxidants de la capsaïcina.

Menjant picant també millorem la digestió i afavorim un millor control de la hipertensió arterial. I per aprofitar tots aquests beneficis, res millor que el darrer producte d'Aldi. Es tracta d´una salsa picant, que es convertirà en la favorita dels amants d´aquest tipus de menjar.

La nova salsa picant d´Aldi que ja s´ha tornat la favorita de molts

Si t'agrada el picant, possiblement hagis sentit a parlar el mojo canari. Doncs bé, aquesta salsa d'Aldi ha estat inspirada en aquest famós producte de les Illes, amb la diferència que es pot trobar a tots els supermercats de la cadena.

Muntatge amb una botiga d'Aldi i la nova salsa picant
La salsa picant d'Aldi inspirada en el mojo picó canari | Aldi

La salsa de picant canari d'Aldi es caracteritza per ser ardent i donar-los un toc totalment diferent dels àpats. És una picor deliciosa, on destaca la bona combinació del vinagre de vi, pebrot vermell, extracte de pebre vermell picant i extracte de pebre vermell.

Aquesta salsa d'Aldi és perfecta per utilitzar com a guarniment per a carns a la graella - perfecte ara que s'acosta l'estiu - ja que d'aquesta manera li dóna una picor amb sabor natural. També podem fer-la servir per a peixos; una bona idea és posar una petita capa de sabor picant o bé donar-los un toc picant a les verdures.

A més, si ets valent amb el picant, no hi ha res millor que gaudir d'una bona pica-pica. Pots mullar, per exemple, uns nachos o patates fregides en aquesta salsa picant canària per notar una explosió de sabor al paladar.

La salsa es presenta en un envàs de color transparent que permet apreciar que la salsa té un color vermell. El seu preu és de tan sols 1,99 € als supermercats Aldi, un cost molt assequible per poder provar-la i veure si ens agrada o no.

Preus i ofertes actualitzats el dia 05/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.