Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la dreta un nen menjant

El regal que et fa Bonpreu comprant una safata de salsitxes de porc

Nova promoció als supermercats Bonpreu i Esclat

El fullet d'ofertes i promocions als supermercats que Bonpreu i Esclat té vigent fins al 22 de gener ve carregat de productes de primera qualitat a preus insuperables. Aquests darrers dies us hem estat donant detalls de diversos lots estalvi i descomptes. Avui us parlem d´un regal. Per la compra d'una safata de salsitxes de porc de la Plana de Vic de 360 grams, els clients s'enduran una bossa d'amanida variada Bonpreu La Collita, totalment gratuïta.

Una promoció ideal per a una dieta variada

Des del punt de vista nutricional, les salsitxes de porc són una font rica en proteïnes, essencials per a la construcció i reparació dels teixits al cos. Tot i això, és important combinar el consum de carns processades amb vegetals i altres aliments baixos en greixos saturats i rics en nutrients. Aquí és on entra en joc el regal de l'amanida variada, que complementa les salsitxes de porc amb una barreja de vegetals frescos i de fulles verdes, proporcionant vitamines, minerals i fibra, fonamentals per a una dieta equilibrada i saludable.

La bossa d'amanida variada Bonpreu La Collita de 200 grams és un acompanyament perfecte. Està composta per una selecció de fulles fresques que poden incloure espinacs, ruca, enciam romà i canonges, entre d'altres. Aquests ingredients no només aporten textura i color als teus plats sinó que també ofereixen una varietat de beneficis nutricionals, com ara antioxidants i compostos antiinflamatoris.

Dues receptes per gaudir d´aquests dos productes

Per exemple, les salsitxes poden ser cuinades en una paella amb una mica d'oli i servides sobre un llit d'amanida fresca, amanides amb una vinagreta de mostassa i mel, creant un plat senzill però sofisticat. Una altra opció podria ser un guisat de salsitxes amb verdures de temporada, ideal per a aquells dies en què sembla una mica reconfortant.

Oferta de salsitxes i amanida a Bonpreu
Oferta en Bonpreu y Esclat | BonpreuEsclat

La promoció, que estarà disponible per temps limitat, busca no només atraure nous clients sinó també agrair als consumidors habituals per la seva lleialtat. Amb un preu de només 3,75 euros per la safata de salsitxes, l'oferta és accessible i atractiva per a una àmplia gamma de compradors. La campanya també subratlla el compromís de Bonpreu amb els productors locals, i destaca la importància de donar suport a l'economia regional i a l'agricultura sostenible.

Més enllà dels valors nutricionals i les propostes gastronòmiques, aquesta promoció s'alinea amb la filosofia de Bonpreu de fomentar-ne un consum conscient i responsable. L'empresa catalana, molt compromesa amb els valors propis de la terra, ha estat pionera a incorporar estratègies de promoció que no només impulsen la venda de productes, sinó que també eduquen el consumidor sobre la importància d'una dieta variada i equilibrada.

On i fins quan puc comprar la promoció?

Per a aquells interessats en aprofitar aquesta oferta, la promoció estarà disponible a tots els establiments Bonpreu i Esclat durant el període de la campanya, és a dir, fins al proper 22 de gener de 2024. Els clients poden buscar el distintiu de la promoció a la secció de carns i embotits , on trobaran les safates de salsitxes clarament marcades i llestes per ser part del seu proper menjar.