Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra un noi assenyalant el local

Els 3 productes d'un lot estalvi a Bonpreu i Esclat amb un descompte de més del 40%

La promoció estarà disponible fins el proper 19 de febrer

Nova promoció als supermercats Bonpreu i Esclat. Ideal per a aquells consumidors que vulguin gaudir de productes de primeres marques a un preu competitiu. El "lot estalvi", inclou tres productes de la reconeguda marca Gallo , tots amb un descompte superior al 40%. Aquest tipus d'ofertes no només beneficien el consumidor des del punt de vista econòmic, sinó que també posen de manifest la capacitat de les grans cadenes per negociar ofertes que apropen productes de qualitat a un públic més ampli.

Què inclou el lot estalvi?

El lot consta de dos brics de brou de pollastre i un paquet de pasta fideus cabell d'àngel, tots de la marca Gallo. El preu regular d'aquests productes se situa en 5,31 euros, però amb la promoció, el lot complet està disponible només per 2,99 euros. Això representa un estalvi important per a les famílies que busquen estirar el pressupost sense comprometre la qualitat dels seus aliments.

Els productes

Brou de pollastre Gall Natural: S'ofereix en un pack de dues unitats, cadascuna de 1 litre. Aquest brou promet un 33% més de pollastre en la seva composició, cosa que suggereix un sabor més intens i natural. A més, Gallo destaca pel seu compromís amb ingredients d'alta qualitat, sense additius innecessaris, fent d'aquest brou una base excel·lent per a sopes i guisats o per consumir directament com una beguda reconfortant i nutritiva.

Pasta fideus cabell d'àngel Gall: En un paquet de 450 grams, aquests fideus són una solució ràpida i versàtil per a menjars. La pasta Gallo és coneguda per la seva textura i capacitat per absorbir els sabors, convertint-se en el complement ideal per a sopes, estofats o fins i tot com a base per a plats més elaborats.

Els valors nutricionals són un aspecte crucial, especialment per a aquells que en vigilen la ingesta o tenen restriccions dietètiques. El brou de pollastre Gall és baix en greix i una font de proteïnes, proporcionant un valor nutricional sense càrregues excessives de calories. Per la seva banda, els fideus cabell d'àngel són una font de carbohidrats complexos, que aporten energia duradora. És important llegir les etiquetes d'aquests productes per comprendre completament la vostra aportació a la nostra dieta diària.

Lot estalvi de productes Gall a Bonpreu i Esclat
Lot estalvi de productes Gall a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

La marca Gall

Gallo és una marca que s'ha establert fermament a les llars per la seva qualitat i tradició. Amb una història que es remunta a diverses dècades, Gallo ha aconseguit mantenir-se rellevant adaptant-se a les tendències de consum i mantenint un estàndard alt a la selecció dels seus ingredients. La confiança que els consumidors dipositen a Gallo es reflecteix en la popularitat dels seus productes a les prestatgeries dels supermercats.

On i fins quan està disponible el lot estalvi?

La promoció de Bonpreu i Esclat ofereix una oportunitat immillorable perquè els consumidors gaudeixin de productes de qualitat a preus accessibles. Els clients de tots dos supermercats tenen temps fins el proper dilluns 19 de febrer de 2024 per comprar aquests productes a qualsevol dels seus establiments.