Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu i Esclat. A l'esquerra, una imatge d'una dona amb un megàfon

Les 2 ofertes del cap de setmana a Bonpreu i Esclat que no us podeu perdre

Gran oportunitat per beneficiar-se d'una doble promoció

Els establiments catalans de Bonpreu i Esclat segueixen oferint interessants promocions dels seus productes. En aquesta ocasió han llançat una gran i doble oferta per a aquest cap de setmana.

Els amants de la carn estan enhorabones, perquè la promoció en qüestió està protagonitzada per dos tipus de carn. D'una banda, burger meat boví Angus Nebraska granel, al preu de 1,85€/u. I de l'altra, salsitxes de pollastre en safates de 360g, a 3,25€ la safata. Estupenda notícia per als consumidors de carn vacuna i de pollastre, mitjançant una oferta que es mantindrà activa des del divendres 7 al diumenge 9 de juny.

Carn saborosa i amb múltiples beneficis

La burger meat Angus Nebraska, de procedència nord-americana, està elaboradora amb els ingredients següents: carn de vedella Angus de Nebraska (85%), aigua, extruït de blat de moro, farina d'arròs, sal, dextrosa, pebre negre, conservador (E-221 (sulfits)) i antioxidants (E-301 i E-331).

La carn de vedella de Nebraska es caracteritza pel seu únic i singular sabor natural i el seu greix infiltrat, cosa que, juntament amb l'alimentació en exuberants praderies, proporciona una carn de boví de la millor qualitat. Tot seguit, un programa de maduració tradicional "per envelliment" ofereix una combinació única de processos Cada canal es madura tradicionalment durant 10 dies. Aquest bestiar s'alimenta exclusivament d'herba, subministrant-les en els darrers mesos, cereals de farratges selectes. Es crien durant 15 mesos en grans prats i els darrers 100 dies en encebadors a l'aire lliure, on s'alimenten d'una barreja de blat de moro, cereals i alfals.

Aquesta carn nord-americana té grans beneficis, ja que té un alt contingut de vitamines del grup B, els quals permeten una correcta absorció de greixos i proteïnes, així com ajuden al bon funcionament del sistema nerviós. A més, conté aminoàcids essencials en quantitats equivalents a les que necessita el cos humà en les diverses etapes de creixement i manteniment de l'organisme, posseeix un marbrejat excepcional, gran tendresa, sucositat, sabor i textura inigualable, és un aliment ric en minerals com el ferro i el zinc. Aquest últim és necessari en el funcionament del sistema immunològic, col·laborant també sobre el treball i desenvolupament dels òrgans del cos i compta amb un alt contingut d'Omega 6 (àcids grassos insaturats).

Pel que fa al pollastre, convé recordar que és una de les carns blanques que més es consumeixen actualment. Segons dades del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, l'any 2020 es van arribar a consumir més de 630 tones a l'estat espanyol. La carn de pollastre té una gran quantitat de nutrients, a més de servir d'ingredient principal per a receptes molt variades.

El consum de salsitxes de pollastre també comporta nombrosos beneficis, com els baixos nivells de greix, fomenta el creixement d'ossos i músculs, conté múltiples minerals, aporta importants quantitats de vitamina -pertanyents principalment al complex B- i ajuda a millorar el nostre estat anímic. Si a tot això, hi afegim el seu sabor agradable, ens trobem davant d'un producte altament recomanable.

Dues opcions de consum de carn que aquest cap de setmana podem adquirir a un preu considerablement rebaixat, mitjançant una oferta que no pot desaprofitar cap bon amant de la cuina carnívora.