Muntatge amb una imatge promocional de 'Com si fos ahir'. En 4 cercles, col·locats a les 4 cantonades de la foto, Jaume Borja i els 3 actors entrevistats

Xènia Reguant, Vero a 'Com si fos ahir': Frase que anticipa un gran final de temporada

Jaume Borja l'ha entrevistat a ella i a dos actors més de 'Com si fos ahir' a l'espai #SafareigCSFA

Programa especial de #SafareigCSFA. L'espai dirigit i presentat per Jaume Borja ha allargat de manera excepcional l'horari i de mitja hora passa a una hora. Només per avui. I d'un entrevistat se'n passa a tres. Jordi Llovet (Lluc), Ester Cort (Pili) i Xènia Reguant (Vero).

Tot i que són personatges secundaris tenen una especial rellevància en la trama. Dos, la Vero i la Pili, han tornat després d'haver aparegut en temporades anteriors. El Lluc és una incorporació nova.

La Vero, la revolució del final de temporada

La Vero va aparèixer a les primeres temporades com l'amiga de la Noe. Posteriorment va ser parella del Jordi quan aquest va divorciar-se de la Sílvia. Anys més tard ha reaparegut com a propietària d'un centre d'estètica que passa per un sotrac econòmic. Necessita l'ajuda del Miquel, ex de la seva amiga Noe, per rellançar el projecte. Allò que al principi era una relació d'amistat i professional ha acabat derivant en una atracció mútua. Ni cotitza que passarà alguna cosa entre ells. Com reaccionarà la Noe? Els seguidors de la sèrie creuen que les dues amigues s'enfadaran.

Xènia Reguant no ha donat gaires detalls encara que ha reconegut que molta gent li pregunta per això. Del que sí que ha parlat és sobre el personatge del Gerard, interpretat per Mark Ullod. La Xènia ha reconegut que no és la seva parella oficial, aclarint els dubtes dels seguidors de la sèrie. Reguant està molt contenta amb la trama i confirma que la Vero estarà almenys fins a final de la present temporada.

'La Vero va molt forta' ha assegurat la Xènia. Amb una sola frase ja ha fet entendre que el final de temporada seria explosiu. Cosa que també intueix el Jaume Borja. En les properes setmanes sortirem de dubtes.

La Pili torna després de dos anys d'absència i d'haver tingut una filla

Un altre personatge que torna és la Pili. Va ser parella de l'Andreu, però finalment van acabar tallant. Ara s'ha fet nutricionista i torna per treballar al gimnàs dirigit per l'Eva i propietat del Marc. No ha entrat amb bon peu ja que ha tingut diverses topades amb la Cristina, clienta i gestora de la màquina de vending. La Cristina s'embolica amb l'Andreu i ho fa saber a la Pili amb la intenció , per ara sense èxit, que ella es vegi humiliada.

La tornada d'Ester Cort es va començar a forjar a través de mail. Va ser així com li van proposar el retorn. Recordem que l'Ester ha tornat després de 2 anys d'aturada. L'actriu també explica que li van robar el compte d'Instagram per promocionar criptomonedes, una estratègia molt habitual dels hackers contra personatges famosos. Tornant al seu personatge a 'Com si fos ahir', ha assegurat que estarà fins a final de temporada encara que no ha revelat cap spoiler. El que sí que ha fet és descartar que la filla de la Pili sigui de l'Andreu. Es confirma que el pare seria un noruec amb què la Pili va tenir una relació esporàdica.

El Lluc, un personatge amb diverses cares

Pel que fa al Lluc, és el cosí de la Gina, un dels personatges menys estimats – juntament amb el seu xicot Jordi – pels fans de 'Com si fos ahir'. Va ser jutjat i absolt per un presumpte cas de racisme. La Gina va confiar en la seva innocència i fins i tot intento convèncer el Jordi –que casualment formava part del jurat popular– perquè el seu vot fos el d'absolució. Tot i que el Jordi considerava que era culpable, el jurat finalment ho va acabar absolent. Però… era innocent el Lluc? Per alguns comentaris que posteriorment ha fet, tot fa pensar que era culpable. Sortirà la veritat a la llum? Com afectaria tot això la seva incipient relació amb l'Eva?

El mateix Jordi Llovet ha comentat durant l'entrevista que veu futur la relació entre tots dos. Els seguidors de la sèrie no veuen futur a la relació però segur que els guionistes tenen alguna sorpresa preparada. Eva sempre ha tingut problemes amb les parelles i sembla que aquesta vegada no serà una excepció.

Com a curiositat, Llovet ha parlat de la seva altra professió: la de locutor. Ja ha elaborat 110 audiollibres. Amb la veu té un futur molt prometedor en aquest camp.

El Litus per fi obre els ulls però l'Ainhoa encara no ha dit la darrera paraula

L'espai ha acabat amb el Jaume Borja comentant les opinions d'alguns seguidors de la sèrie. La majoria parlaven de la trama de l'Ainhoa. Una trama que encara no s'ha acabat i que podria acabar molt malament per a alguns personatges, especialment per al Litus.

Pots veure el vídeo sencer a continuació: