Muntatge amb una imatge de Vanesa Lorenzo al programa "Planta Baixa" de TV3. A la dreta una imatge amb dues germanes petites

Vanesa Lorenzo, dona de Carles Puyol, presumeix de filles a Instagram

La model catalana mostra tot el seu orgull matern

El matrimoni entre l'excapità del FC Barcelona de 46 anys, Carles Puyol, i la model, escriptora i empresària catalana de 47, Vanesa Lorenzo és un dels més estimats per la premsa rosa i tot un exemple en les habitualment poc fiables relacions sentimentals de futbolistes o exfutbolistes mediàtics.

Proveïts d'un gran humor i molta felicitat, el matrimoni sol demostrar la passió i la gran entesa que els uneix, i ho fan a través dels seus respectius perfils d'Instagram, que han convertit a tots dos en veritables influencers. Ell amb més de 13.700.000 de seguidors, ella amb més de 453.000. Tot i que la seva manera de conèixer-se va ser merament casual, coincidint amb la sortida de l'esportista després d'una intervenció quirúrgica, la seva complicitat va ser automàtica. Fruit del matrimoni, tenen dues filles: Manuela i Maria, de 10 i 8 anys respectivament.

Una mare orgullosa

L'orgull de la mare de les dues nenes és tan gran que no ha pogut evitar compartir la seva felicitat a través del seu compte d'Instagram. I ho ha fet coincidint amb un viatge familiar al Japó. Durant la seva estada a Kyoto, ha aprofitat per publicar diverses instantànies i un vídeo de la seva experiència pel territori nipó, alhora que mostrava l'amor cap a Carles Puyol i les dues filles. Incloent-hi, això sí, una postdata amb el text: "per fi vaig aprendre a preparar bé el te matxa".

Lluny dels habituals posts de molts futbolistes de l'elit o de les seves respectives parelles, en què se'ls sol veure en concerts, passarel·les o actes públics amb catifes vermelles o similars, el cas de Puyol i Vanesa Lorenzo difereix en gairebé tot el que fan. Aquesta publicació familiar tan delicada és la mostra més palpable de les seves veritables intencions en l'ús de les xarxes socials i la repercussió buscada, centrada exclusivament a compartir la felicitat d'una unió familiar en tota regla.

Alguns han aprofitat el post de Vanesa Lorenzo per discutir el fet de viatjar amb nenes en ple període escolar: "Aquestes nenes no van a l'escola? No estem en període de vacances?", mentre que altres han respost per ells amb subtilesa: "Millor escola que aquesta no hi ha".

Fa uns anys, a través d'una entrevista concedida al diari Diez minutos, la model catalana va reconèixer que, per a ella: "la maternitat és l'aprenentatge més gran d'un ésser humà". Unes declaracions que defineixen l'amor matern de l'esposa de Carles Puyol .