Cristina Pedroche i Alberto Chicote en un plató de televisió. Entre ells dos una emoticona amb cara de sorpresa

Cristina Pedroche ho torna a fer i sorprèn amb aquest vestit a les Campanades

La presentadora ha tornat a generar una enorme expectació

0 proves però 0 dubtes. Antena 3 liderarà els índexs d'audiència de les Campanades de Cap d'Any. Presentades per Cristina Pedroche i Alberto Chicote, l'èxit de públic està assegurat any rere any. El vestit de la presentadora és pràcticament secret d'Estat i se'n parla molt abans, durant i després de les Campanades.

Fa només uns minuts s'ha Revelat el misteri i hem pogut veure el vestit de Cristina Pedroche. El vestit de Cristina Pedroche a les Campanades del 2023 va ser una al·legoria sobre la importància de l'aigua i la conscienciació sobre la sequera. El disseny, inspirat en el personatge d'una nimfa fluvial, fou un projecte col·laboratiu que cercava transmetre un missatge de consciència ambiental i destacar la importància de tenir cura dels recursos hídrics. Aquest vestit va ser part d´un esforç més ampli per utilitzar l´art i la moda com a mitjans per comunicar temes importants al´audiència.

Ràpidament les xarxes socials s'han omplert de comentaris. La majoria aplaudint la iniciativa de la presentadora per conscienciar a favor del medi ambient.

Com han evolucionat els vestits de Cristina Pedroche amb el pas dels anys?

El 2014, en la seva primera aparició a les Campanades per a LaSexta, Pedroche va sorprendre amb un vestit negre de transparències de Charo Ruiz, anomenat Medusa. Aquest disseny deixava entreveure la roba interior i va marcar l'inici d'una sèrie d'eleccions atrevides per a aquesta ocasió.

Un any després, ja a Antena 3, va triar un vestit transparent de Pronovias , adornat amb més de 20.000 vidres incrustats, mantenint la tendència de les transparències però afegint un toc de luxe i sofisticació.

El 2016, va continuar amb Pronovias, optant per un body negre amb transparències i estrelles platejades, complementat amb una capa rosa i groga. L'estil es va mantenir fidel a la línia de transparències i audàcia.

El 2017 va ser l'any d'un canvi, amb una granota de puntes de Pronovias, oculta inicialment sota una impressionant capa vermella. Aquesta vestimenta era una declaració d'estil audaç i confiat.

El 2018, Cristina va optar per un disseny de Marta Rota, de Tot-Hom, un biquini de flors amb una capa de tul i sabates de vidre reciclat, fent una picada d'ullet ecologista. Aquest vestit va ser comparat amb un disseny de Yves Saint Laurent del 1999.

El 2019 va veure Pedroche transformar-se en una escultura daurada, gràcies a una creació de Jacinto de Manuel. Aquest vestit, anomenat Venus MMXX, era una armadura artesanal de pa d'or reciclat. Ha estat un dels més comentats de la periodista... per bé i per mal.

Durant les Campanades de la pandèmia, el 2020, la seva elecció va ser una referència a les màscares, cortesia de Pedro del Hierro. La seva vestimenta incloïa botes que homenatjaven la tasca dels sanitaris.

Per a les Campanades del 2021, Cristina Pedroche va sorprendre amb un look de metamorfosi, lluint un espectacular vestit gris metal·litzat. Aquest disseny, de fa 30 anys, va ser una creació del desaparegut dissenyador Manuel Piña i estava originalment al seu museu. El vestit va ser recuperat per a l'ocasió per Pedroche i el seu estilista, José Fernández Pacheco, més conegut com a Josie.

A més de l'impactant vestit, Pedroche va generar expectació en mostrar-se amb un casc als cabells que després va revelar ser una perruca, deixant al descobert una gran sorpresa. A les Campanades del 2022, Cristina Pedroche va portar un vestit que homenatjava els refugiats. El disseny va incloure una capa i un top amb forma de colom de la pau. La capa va ser intervinguda amb els somnis i les esperances de refugiats per a l'any 2023.

Aquest projecte va ser diferent del que s'havia vist anteriorment a les Campanades, no només pel missatge que van transmetre sinó també per l'originalitat del disseny.