El personatge de Jordi de 'Com si fos ahir'. A l'esquerra de la imatge una emoticona d'ensurt

'Com si fos ahir' del 8 de gener: La sèrie torna amb novetats

La sèrie de tardes de TV3 torna després de l'aturada nadalenca

Torna 'Com si fos ahir'. El darrer capítol abans de l'aturada nadalenca ens va deixar amb alguns interrogants. Al capítol del dilluns 8 de gener se'n començaran a aclarir alguns. Al primer capítol del 2024 veurem com evolucionen trames que no van quedar tancades. Les conseqüències encara són imprevisibles.

Què passarà al capítol del 8 de gener de 2024?

El Jordi s'està recuperant de la pallissa, però tem els sicaris, “els espantaocells”. El darrer capítol del 2023 va acabar amb el Jordi rebent una pallissa dels sicaris que buscaven el Valeri. La Cati va decidir tallar en sec i actuar clarament contra el jove per evitar que seguís fent-li xantatge. Els sicaris es van confondre i qui va acabar copejat va ser el Jordi, que no té res a veure en aquesta història. L'ex de la Silvia segueix amb por i encara no se sap quines conseqüències tant penals com personals pot acabar tenint aquesta història fosca.

El personatge de Valeri de 'Com si fos ahir'. A la cantonada superior esquerra, una emoticona d'ensurt
El Valeri ha estat fent xantatge a Cati | 3Cat

Una altra trama molt interessant que promet donar molt de joc en aquestes primeres setmanes de 2024 és la de la Virgínia. Recordem que la noia es va presentar al bar de la Marta per dir-li que era la filla del Quim. Si mirem més enrere, cal tenir en compte que en Quim va morir i al seu dia ja li va aparèixer un fill secret. Si es confirma que la Virgínia també ho és seria la seva tercera filla. Però no és gens clar que la jove sigui filla del Quim.

El Litus, germà de la Marta i cosí del Quim, creu que el pare és ell. Va tenir un embolic amb l'Érika, mare de la Virgínia, i les dates coincideixen. La Marta ha estat en contacte amb la Virgínia durant tot Nadal, però la noia espera contactar amb la Cati. D'altra banda, la Marta queda amb el Marc per explicar-li què ha descobert.

Finalment l'Ainhoa ​​patix perquè aviat sabrà quina multa ha de pagar. El personatge interpretat per Gemma Brió, va acabar confessant que s'havia fet passar per la Bet per cobrar la pensió. Això ha tingut conseqüències i l'Administració us comunicarà ben aviat la xifra exacta de la sanció. La noia no té gaires diners de manera que és possible que s'obri una nova trama on vegem com s'organitza per aconseguir-ho.

A quina hora s'emet el capítol?

El capítol es podrà veure a les 16:15 del 8 de gener de 2024 , després de Cuines, a TV3. Aquest capítol, com la resta, estarà disponible a la plataforma 3CAT.