Shakira posant davant la càmera vestida amb una jaqueta de xandall blau

Shakira-Piqué: Gir radical que afecta Clara Chía

El programa 'Vamos a ver', de Telecinco, dóna novetats

La separació de Gerard Piqué i Shakira va ser una autèntica bomba. Ningú no se l'esperava. Aparentaven ser una de les parelles més unides de l'univers mediàtic, però la realitat era ben diferent. Després d'uns dies de rumors, la cantant va ser qui va confirmar la notícia. Ha passat més d'un any des de llavors i de mica en mica sembla que les aigües tornen a la seva llera.

Queden lluny les cançons de Shakira atacant el seu ex, els pares d'ell i fins i tot Clara Chía, la nova parella de l'exfutbolista. L'animadversió de Shakira cap a Chía va arribar al punt que la cantant va exigir a Gerard Piqué que quan estigués amb els seus fills, ella no hi pogués ser.

Una decisió que ara podria canviar

El que ningú no podia esperar és que la situació entre tots dos es relaxaria. Així ho explica Pepe del Real al programa 'Vamos a ver' de Telecinco. "Piqué acudeix a visitar els seus fills i m'expliquen que, per fi, sembla que hi ha una treva entre l'exparella. L'estat de salut del pare de Shakira, la seguretat de Shakira i dels seus fills a Miami... ha fet que la parella torni a reprendre el contacte” , assegura. El pare de la cantant té més de 90 anys i fa mesos que arrossega problemes de salut. Tot això hauria fet recapacitar Shakira.

"Shakira estaria disposada a posar el fre. Tant és així que hauria aixecat aquest veto que existia que a casa seva o sota el mateix sostre no hi podien coincidir Clara Chía i els fills de Piqué", acaba del Real. Una autèntica novetat que, sens dubte, beneficiarà Clara Chía.

Èxit a les seves carreres però no com a parella

Aquest fracàs i problemes que han tingut com a parella contrasta amb els seus èxits professionals. Shakira i Gerard Piqué són dues figures icòniques les carreres de les quals han deixat una empremta molt important en la música i l'esport, respectivament. Shakira, nascuda a Barranquilla, Colòmbia, va irrompre a l'escena musical als anys 90 amb la seva barreja única de pop llatí, rock i música folklòrica. El seu àlbum "Peus Descalços" la va catapultar a la fama a Amèrica Llatina , mentre que "Laundry Service" la va consolidar com una estrella mundial. Amb èxits com "Hips Don't Lie" i "Waka Waka", ha guanyat múltiples premis Grammy i ha estat una defensora de l'educació infantil a través de la seva fundació Pies Descalzos.

Shakira, Fuerza Regida - El Jefe (Official Video)

Gerard Piqué, nascut a Barcelona, és un exfutbolista que ha jugat la major part de la seva carrera al FC Barcelona. Format al planter del Barça, va tenir un breu pas pel Manchester United abans de tornar al seu club d'origen el 2008. Des d'aleshores, ha estat part integral de l'equip, guanyant nombrosos títols, inclosos diversos campionats de la Lliga i la UEFA Champions League. Piqué també ha estat un pilar de la selecció espanyola, amb què va guanyar la Copa del Món FIFA 2010 i l'Eurocopa 2012.

Tots dos han utilitzat la seva plataforma per influir positivament al món, amb Shakira enfocant-se a l'educació i Piqué en diversos negocis, inclosa la fundació de l'empresa Kosmos. Primer amb la Copa Davis i després amb la Kings League.