Muntatge amb una imatge dels actors i actrius de 'Com si fos ahir' en una temporada anterior. A la dreta un crespó negre

El 25 de juny mor un personatge a 'Com si fos ahir': Greus conseqüències

Es podrà veure al primer dels dos capítols que s'emetran dimarts

Primer capítol de la setmana de 'Com si fos ahir'. I arriba amb una mort. Dilluns és Sant Joan i no s'emet 'Com si fos ahir'. Per poder quadrar amb el final de temporada i pel capítol que no es va poder emetre el dia de la constitució del Parlament de Catalunya, dimarts hi haurà doble episodi. En aquest article parlarem del primer.

A la primera trama veurem que el Sergi no recorda res de la nit abans amb el Marcel i el Marc. Tots dos el van drogar amb la intenció que confessés algun drap brut. Els dos germans estan ressentits amb ell des que se n'han assabentat que ell i la Virgínia volen tenir un fill. Això tancaria definitivament les portes de l'herència.

El dia que van drogar el Sergi, aquest va dir que estimava una tal Marga. No se'n coneixen més detalls ni si realment existeix la Marga però els dos germans diuen a la Virgínia que el Sergi l'enganya. La noia no pot suportar la pressió. Recordem que té un aneurisma al cervell i que podria morir en qualsevol moment. La tensió que pateix per culpa dels germans li acaba provocant la mort. S'acosta drama i molts problemes.

L'Aitor i la Gemma contra la Noe

D'altra banda, l'Aitor i la Gemma volen frenar la mala actitud de la Noe vers el Miquel. Ella torna a reclamar-li un moble al Miquel i aquest explota. Considera que és injust que ella pogués ser-li infidel al seu propi llit i que ara ell no pugui refer la seva vida. És evident que la Noe encara sent alguna cosa per en Miquel i que veu clarament que s'ha equivocat. Quant trigarà a deixar Aitor? I si això passa… el Miquel deixarà la Vero per tornar amb la Noe?

El Jordi mou fitxa per desemmascarar el Lluc

Finalment, el Jordi diu a l'Eva que el Lluc no és bona persona. El Jordi està fart del Lluc i espera que l'Eva obri els ulls. El Lluc es justifica i l'Eva se'l creu. Ella està molt enamorada i sembla no recordar tots els problemes que ha tingut en altres relacions per enamorar-se ràpidament de gent que li ha acabat fent mal. Aquesta vegada ho tornarà a passar malament perquè, efectivament, el Lluc no és una bona persona. De fet ho podrem veure al primer capítol d'aquest dimarts. El Lluc, per venjar-se, prepara una Revetlla amb el grup a S'Agaró.

On i a quina hora s'emet el primer capítol de 'Com si fos ahir' del dimarts 25 de juny del 2024?

El capítol començarà a les 16.05 i tindrà una durada aproximada de 30 minuts. Immediatament després s'emetrà el segon capítol del dia. Un capítol del qual us donarem, com sempre, detalls des de XCatalunya. Com sempre, es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.